Coaching

Er kunnen momenten in je leven zijn, dat je tegen bepaalde (levens-)vragen aanloopt, bijvoorbeeld:

  • Wie ben ik?
  • Waar word ik blij/gelukkig van?
  • Doe ik het werk dat echt bij mij past?
  • Hoe kan ik bij mezelf blijven?

Door middel van coaching kan ik je helpen om in je innerlijke kracht te komen, zodat je in contact komt met wie je werkelijk bent. Samen gaan we onderzoeken wat de oorzaak van jouw klachten is en gaan we op zoek naar jouw blokkades, overtuigingen en patronen. Ik ga je helpen te ontdekken waar je ogen van gaan stralen.

Om jou te ondersteunen maak ik gebruik van verschillende methodieken. Naast mijn intuïtieve vermogens kan ik gebruik maken van systemisch werk (o.a. familie-opstellingen), loslaatmethodieken (Sedona-release methode, MIR), “Schaduwwerk” (onderzoeken van patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen), visualisaties, inzichtkaarten, etc.

De coaching is een investering in de vorm van tijd, energie en geld. Bovenal is coaching een investering in jezelf; een middel om een bepaald doel te bereiken. Hoeveel consulten er nodig zijn verschilt per persoon en situatie. Sommige klachten kunnen met één sessie al een stuk verbeteren. In het geval van langdurige klachten en vastzittende patronen zijn er doorgaans meer sessies nodig. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is.