Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Mariëtte Lammers, HBO-gediplomeerd Holistisch Therapeut, Coach en Reiki Master. Daarnaast geef ik Reiki cursussen.

Jarenlang liep ik mezelf voorbij; ik moest veel van mezelf. Ik wilde alles goed doen in mijn gezin, mijn werk, met sporten. Stress was ‘normaal’ voor me. Totdat mijn lichaam rigoureus aangaf dat het niet meer verder kon. Ik ben toen gaan onderzoeken wat de connectie is tussen lichamelijke klachten en emoties/oude pijn. Door Reiki te leren en toe te passen begon ik het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam te (h)erkennen. Ook ondersteunde de Reiki mijn leerprocessen. In de opleiding tot Holistisch Therapeut vielen nog meer dingen op hun plek. Door allerlei methodieken toe te passen heb ik veel oude emoties kunnen doorleven en een plek kunnen geven. Ik voel me weer vrij en leef vanuit mijn essentie, vanuit wie ik diep van binnen ben. Ik sta hierdoor krachtiger in het leven.

Ik wil je graag helpen om jóuw kracht te vinden. Door mijn ervaringen en mijn intuïtieve vermogen kan ik me goed inleven in jouw klachten of verhaal. Ik luister zonder oordeel en creëer een veilige omgeving.

Ik hoop je te mogen ontmoeten in een persoonlijke sessie of bij één van mijn Reikicursussen.

Mariëtte