Uit je hoofd met Access Bars®, losse sessie

Je loopt al wat langer rond met een stressvol gevoel. Je zit niet lekker in je vel, maar kunt er de vinger niet op leggen. Heeft het met je leeftijd of de fase in jouw leven te maken? Is het de overgang? Wat dan ook, je bent er zo ondertussen wel een beetje klaar mee en wil graag gewoon weer zijn zoals voorheen.

Herken je dit?

 

  • Je piekert veel en bent druk in je hoofd
  • Je ervaart veel stress
  • Je vindt het lastig om te ontspannen
  • Je moet veel van jezelf

Weet dat je je zo niet hoeft te voelen en daar ondersteun ik je graag in

Ik ga jou behandelen om meer rust in je hoofd te krijgen en meer ontspanning te ervaren. Tijdens de behandeling hanteer ik een holistische benadering. Dat wil zeggen: ik kijk naar jou als mens in z’n geheel. Ik behandel niet alleen de symptomen, maar kijk ook naar de diepere oorzaak van de klachten. Ook stimuleer ik jouw zelfherstellend vermogen, waardoor je lichaam, ziel en geest weer in balans komen.

Waarom ik?

Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke aandacht te geven en op een respectvolle en liefdevolle manier met mensen om te gaan. Ik creëer een vertrouwde omgeving waarin ik zorgzaam en integer met klachten of vraagstukken omga. Samen onderzoeken we wat de onderliggende oorzaak van die klachten is. Hierbij gebruik ik ook mijn (levens-)ervaring en mijn intuïtieve vermogens; ik stem me energetisch af en kijk naar jou als geheel mens. Mijn kracht is dat ik klachten vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Korte omschrijving

Access Bars® is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Door drukpunten op je hoofd zachtjes aan te raken activeer ik de energiebanen, waardoor blokkades ontladen worden. Dit zorgt voor meer rust in je hoofd, ruimte en ontspanning in je lijf.

Jouw investering in een losse Access Bars ® sessie is € 60,00 voor 1 uur en € 90,00 voor 1,5 uur.

Dit is jouw resultaat na een sessie:

  • Je voelt je rustiger in je hoofd
  • Je ervaart meer ontspanning
  • Je voelt je beter in je vel zitten