Mijn video’s

Methodes

Methodes

Hier ben ik heel enthousiast over: een korte film, opgenomen voor RTLZ Next Level, waarin ik iets vertel over wat ik zoal in mijn praktijk doe.

Hulp vragen

Hulp vragen

De omslag kwam bij mij door met behulp van anderen uit te zoeken waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. De belemmerende overtuigingen die ik daarbij tegenkwam heb ik los kunnen laten. Door mijn kernkwaliteiten helder te hebben is mij ook duidelijk geworden waar ik energetisch op leegloop of wat me heel veel tijd kost. Doordat ik deze taken uitbesteed investeer ik eigenlijk in energie en ruimte om dingen te doen waar ik écht blij van word. Ik ervaar daardoor veel vrijheid.

Weer aan de slag

Weer aan de slag

Vanaf 3 maart 2021 mocht mijn praktijk weer open. Naast de behandelingen in mijn praktijk blijf ik ook buitencoaching doen.

Behandeling Reiki Plus

Behandeling Reiki Plus

Een Reiki plus behandeling bestaat uit Reiki, klankschalen en edelstenen. Na de sessie voel je je meer in balans en ontspannen.

Overtuigingen

Overtuigingen

Om beperkende overtuigingen los te laten hanteer ik verschillende methodes in mijn praktijk.

Uitwaaien

Uitwaaien

Regelmatig neem ik een moment om uit te waaien. Even alle muizenissen uit mijn hoofd. Na een wandeling ben ik weer fris en fruitig om een fijne behandeling of sessie te geven.