Een opgeruimd hoofd

Je kent het vast wel: drukte in je hoofd; gedachten die door je hoofd blijven spoken en die je geen rust geven. Het lijkt nooit stil in je hoofd.

Hoe zou het voor je zijn om gedachten een ‘vast’ plekje te geven en daardoor meer rust te creëren? Om orde in je hoofd te scheppen?

In de workshop ‘een opgeruimd hoofd’ leer je hoe je je gedachten kunt structureren. Na een meditatie ga je actief aan de slag: je gaat in kaart brengen hoe je hoofd er nu van binnen uitziet en hoe je het graag zou willen. Dat zal al veel inzichten geven. Daarna gaan we alles een plek geven.

De workshop duurt 2 tot 2,5 uur.
Jouw investering is € 117,00.

Ervaring:

Ik dacht dat ik alles aardig op een rijtje had en dat het in mijn hoofd rustig was. Door de workshop ben ik gaan inzien dat ik door kleine aanpassingen in hoe ik omga met gedachten mezelf nóg meer rust kan geven. Ik merk dat ik daardoor lekkerder in mijn lijf zit en niet steeds in mijn hoofd schiet.

De workshop heeft me veel rust gegeven. Wanneer ik nu merk dat mijn gedachten het gaan overnemen, pas ik de tips toe. En dat werkt echt heel goed.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop?

Gun jij jezelf een opgeruimd hoofd?

Geef je dan snel op. De datums vind je in Agenda