Reiki technieken workshop

Heb je een tijd geleden een Reikicursus gedaan?

Wil je je Reikikennis weer een beetje opfrissen?

Wil je lekker bezig zijn met Reiki energie?

Dan is de workshop Reiki technieken iets voor jou!

Op deze dag ga je veel oefenen met (wellicht voor jou nieuwe) Reiki technieken. De oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en voorgedaan en daarna mag je er zelf mee aan de slag.

Er zal voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

De investering voor deze waardevolle dag is € 150,00.
Na afloop krijg je een handboek en certificaat mee.

Locatie volgt bij aanmelding.

Datum: zie agenda 

Enkele reacties van de deelnemers van de vorige workshop:

Ik vond het een erg leuke dag en ik heb veel geleerd. Hele fijne groep met een goede energie. Ben heel blij dat Ellen mij op deze cursus geattendeerd heeft. Ik ga zeker ook de workshop 2 doen. Bedankt voor deze mooie workshop.
Betty

Ik heb zó’n leuke dag gehad bij de Reiki technieken workshop. De sfeer was goed en zelfs helend voor mij. Onbekende dingen vind ik altijd spannend en dat geeft vaak onbewust stress. Nu voelde ik mij heel erg op mijn gemak.
Mariëtte is een lieve vrouw. Ze straalt rust uit en geeft mensen een fijn gevoel. Iedereen mag zijn zoals hij is. Ze heeft ons veel geleerd, niet als ‘juf’ maar gelijkwaardig.
Ellen

Wat een ontzettend leuke dag. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Het was een fijne groep met goede energie

De sfeer was goed en zelfs helend voor mij. Mariëtte straalt rust uit en geeft mensen en fijn gevoel. Iedereen mocht zijn zoals hij/zij is

Mariette heeft mij de cursussen Reiki 1 en Reiki 2 gegeven. Met heel veel geduld en liefde legt ze alles uit, als je iets niet begrijpt kun je altijd op Mariette terug vallen. De uitleg die in het handboek staat is zeer duidelijk. Ook de oefeningen zijn duidelijk uitgelegd en naarmate dat je meer oefent en bewuster wordt merk je dat je bewustzijn en Reiki ervaring groeit.

Ik verwelkom je graag!