Reiki 3A

Reiki 3A cursus

Ben je al een hele tijd bezig met Reiki geven aan jezelf of een ander?
Dan heb je wellicht al ervaren wat deze energie doet met je zelfhelend vermogen en als ondersteuning bij je processen. Je voelt dat je toe bent aan nog een stap; een diepere laag.
Hoe zou het voor je zijn om je intuïtie nog meer te versterken? Om de Reiki energie 16x sterker door te kunnen geven en op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel)?
Dan is Reiki 3A iets voor jou (als je minimaal 1 jaar geleden je Reiki graad 2 hebt behaald).

Hoe ziet de dag eruit

Naast het ontvangen van de inwijding leer je in deze cursus 1 symbool. Dit symbool gaat je helpen op spiritueel niveau en om een hoger bewustzijn te bereiken. Ook ga je veel met dat symbool oefenen en een volledige behandeling
geven. Na afloop ben je Reiki Master.

Groepsgrootte:

De groepen houd ik bewust klein, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Tevens is er voldoende tijd en ruimte voor vragen. In overleg is een privécursus ook mogelijk.

Tarief:

De investering in jezelf kost € 475,00. Dit is inclusief: informatiemap, drinken, lunch en versnaperingen. Tevens ontvang je aan het einde van de cursus een certificaat dat je bent ingewijd in de Reiki 3A volgens het Usui System of Natural Healing.