Reiki 2

Reiki 2 cursus

Wellicht ben je na je Reiki 1 cursus al een tijdje bezig met jezelf of een ander Reiki healing te geven. Je voelt de energie door je handen stromen en merkt dat het jezelf en de ander goed doet.

Stel je nou eens voor dat deze energie 4x sterker wordt. Dat je Reiki energie zó gecentreerd wordt, dat je jezelf of een ander op een dieper niveau en zelfs op afstand kunt behandelen.

Dit is mogelijk met een Reiki graad 2 cursus.
In deze Reiki cursus krijg je 1 inwijding en leer je 3 Reiki symbolen. Deze symbolen gaan je helpen om:

  • op emotioneel en mentaal niveau te behandelen,
  • Reiki energie gericht naar de oorzaak van de klacht te laten gaan en
  • de Reiki-energie nog krachtiger te maken.

Reiki 2 brengt je op een liefdevolle, zachte manier veel inzichten. Het zal je verder ondersteunen bij je persoonlijke processen.

Hoe ziet de dag eruit

We starten de cursus met het trekken van een inzichtkaart, om te ontdekken welk thema voor jou persoonlijke aandacht mag hebben. Daarna maken we kennis met elkaar, krijg je informatie over Reiki 2e graad en al haar toepassingsmogelijkheden. Ook ga je een leren om een Reiki behandeling op afstand te geven.

Programma Reiki 2e graad:

De Reiki 2 cursus bestaat uit 1 cursusdag en een afstandsexamen (na ongeveer 3 weken). Deze diepgaande cursus brengt veel (onbewuste) leerprocessen met zich mee; de ervaring is, dat na minimaal 1 jaar de Reiki 3 cursus kan worden gevolgd (Master niveau).

Groepsgrootte:

De groepen houd ik bewust klein, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Tevens is er voldoende tijd en ruimte voor vragen. In overleg is ook een privécursus mogelijk.

Tarief:

De investering in jezelf kost € 260,00. Dit is inclusief: informatiemap, drinken, lunch en versnaperingen. Tevens ontvang je aan het einde van de cursus een certificaat dat je bent ingewijd in de Reiki 2 volgens het Usui System of Natural Healing.