Ontspanning door Reiki behandeling

Je loopt al wat langer rond met een gespannen gevoel. Je zit niet lekker in je vel, maar kunt er de vinger niet op leggen. Heeft het met je leeftijd of de fase in jouw leven te maken? Is het de overgang? Wat dan ook, je bent er zo ondertussen wel een beetje klaar mee en wil graag gewoon weer zijn zoals voorheen. Het mag allemaal wel wat lichter en leuker in je leven.

Herken je dit?

  • Je ervaart veel stress, je voelt je geregeld gespannen en opgejaagd.
  • Je hebt (vage) lichamelijke klachten en hebt het gevoel dat dat wellicht ook met die stress te maken heeft.

Weet dat je je zo niet hoeft te voelen en daar ondersteun ik je graag in

Ik ga jou behandelen om meer ontspanning te ervaren en lichamelijke klachten te verlichten. Tijdens de behandeling hanteer ik een holistische benadering. Dat wil zeggen: ik kijk naar jou als mens in z’n geheel. Ik behandel niet alleen de symptomen, maar kijk ook naar de diepere oorzaak van de klachten. Ook stimuleer ik jouw zelfherstellend vermogen, waardoor je lichaam, ziel en geest weer in balans komen.

Waarom ik?

Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke aandacht te geven en op een respectvolle en liefdevolle manier met mensen om te gaan. Ik creëer een vertrouwde omgeving waarin ik zorgzaam en integer met klachten of vraagstukken omga. Samen onderzoeken we wat de onderliggende oorzaak van die klachten is. Hierbij gebruik ik ook mijn (levens-)ervaring en mijn intuïtieve vermogens; ik stem me energetisch af en kijk naar jou als geheel mens. Mijn kracht is dat ik klachten vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Korte omschrijving

Na een (korte en gratis) intake en uitleg geef ik met Reiki healing energie door via mijn handen terwijl je, met je kleding aan, ontspannen op de behandeltafel ligt. Daarnaast kan ik ook klankschalen en edelstenen gebruiken. Door dit samen te gebruiken kunnen (energetische) blokkades in je lichaam oplossen. Het is een volwaardige therapie; een veilige en natuurlijke manier van behandelen. Ze kan ondersteuning bieden naast een (eventuele) reguliere medische behandeling.

Jouw investering in een losse Reiki sessie is € 60,00 (incl. BTW). Een losse Reiki sessie met klankschalen en/of edelstenen is € 65,00 (incl. BTW).

Een 10-strippenkaart is ook mogelijk. Jouw investering is dan resp. € 540,00 (incl. BTW) voor Reiki en € 585,00 (incl. BTW) voor Reiki plus.

Dit is jouw resultaat na een sessie:

  • Je voelt je meer in balans
  • Je ervaart meer ontspanning
  • Je voelt je lichamelijk beter