Vrouwencirkels

Wil je eens ervaren hoe een vrouwencirkel werkt?

Heb je zin om in een veilige omgeving met gelijkgestemde vrouwen over zaken te praten die je niet bij het koffiezetapparaat op je werk bespreekt?

Wil je gewoon jezelf kunnen zijn, zonder oordelen van anderen?

Dan is een vrouwencirkel iets voor jou!

Vrouwencirkels werden al eeuwenlang georganiseerd rondom de nieuwe of volle maan. Dit was een moment voor vrouwen om zich met elkaar te verbinden en zich bewust te worden van hun cyclus.
Tijdens een vrouwencirkel werken we met verschillende rituelen, de windrichtingen en de elementen. Indien mogelijk doen we dat rond een kampvuur.

Ik neem je mee in een visualisatie, waarin je goed gaat aarden, contact kunt maken met je innerlijk en in verbinding komt met elkaar.

We creëren samen een ‘open and sacred space’ waarin iedere vrouw de ruimte krijgt om in veiligheid haar verhaal te delen. En dat kan van alles zijn. Vaak gaat het om onderwerpen die gevoelig liggen, zoals o.a. in je kracht staan als vrouw, overgangsperikelen, hoe je hoofd je hart kan volgen en in verbinding zijn met jezelf en je omgeving. Daarnaast werk ik soms met thema’s.

In de cirkel staat veiligheid en vertrouwen voorop, naast een gemoedelijke sfeer. En mocht je het nog te spannend vinden om iets te delen, dan is dat ook goed. Door naar anderen te luisteren kan er ook al veel helen. In de sisterhood steunen we elkaar daarin.

Recensies vorige vrouwencirkels:

  • Door de veiligheid die er gevoeld werd in de groep kon ik dingen bespreken die wellicht ik anders niet gedeeld zou hebben.
  • Zó waardevol om deze sisterhood te mogen voelen.
  • Het was bijzonder en magisch om dit mee te maken.
  • Het was fijn om me te uiten, me gehoord te voelen en in mijn waarde gelaten te worden.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een keer meedoen? Geef je dan op via het contactformulier. De datums en tijden van de vrouwencirkels staan in de agenda.

 

Voor deelname vraag ik een bijdrage van € 20,00.