Energie oplaadsessie

Je kent vast wel van die dagen dat je jezelf voorbij lijkt te rennen. Druk met allerlei bezigheden, sporten, sociale contacten, enz. Je hebt het gevoel dat je niet aan jezelf toekomt. Je wil jezelf wel opladen, maar weet je niet hoe?

Dan is een energie oplaadsessie iets voor jou.

Tijdens deze 2,5 uur durende sessie gaan we het volgende doen:

  • Je wordt ontvangen met thee en iets lekkers
  • Je leert om te aarden in een meditatie
  • Je trekt een inzichtkaart en krijgt daardoor een inspirerende boodschap
  • Je gaat een oefening doen met edelstenen. Edelstenen hebben een zuiverende en ontspannende werking
  • Je gaat ondervinden wat klankschalen kunnen doen. De klank en de trilling van de schalen geeft een ontspannende uitwerking
  • Je krijgt een Reiki- of Access Bars ® behandeling.

Ik ga jou behandelen om meer rust in je hoofd te krijgen en meer ontspanning te ervaren. Tijdens de behandeling hanteer ik een holistische benadering. Dat wil zeggen: ik kijk naar jou als mens in z’n geheel. En op basis van wat je nodig hebt zet ik de methodes in.

Waarom ik?

Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke aandacht te geven en op een respectvolle en liefdevolle manier met mensen om te gaan. Ik creëer een vertrouwde omgeving waarin ik zorgzaam en integer met klachten of vraagstukken omga. Samen onderzoeken we wat de onderliggende oorzaak van die klachten is. Hierbij gebruik ik ook mijn (levens-)ervaring en mijn intuïtieve vermogens; ik stem me energetisch af en kijk naar jou als geheel mens. Mijn kracht is dat ik klachten vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Wil je investeren in je lichaam omdat het zo hard voor je werkt?

Jouw investering in deze 2,5 durende sessie is € 117,00. Deze energie oplaadsessie is ook leuk om cadeau te geven.

Dit is jouw resultaat na een sessie:

  • Je ervaart meer ontspanning
  • Je voelt je meer in balans
  • Je ervaart meer rust in je hoofd

Ik wil graag zo’n sessie!