Inzichtgesprek

Je zit al wat langer niet lekker in je vel. Je hebt (vage) lichamelijke klachten, stress, burn-out- of (emotionele) overgangsverschijnselen. Ook weet je niet of je nog wel op de juiste werkplek zit.

Read More

Reiki plus strippenkaart

Een Reikibehandeling in combinatie met klankschalen en edelstenen laat je een diepe ontspanning ervaren. Je voelt de energie door je lichaam tintelen en je ervaart meer rust in je hoofd.

Read More

Wat wil je later worden?

Ik wilde graag cowboy of indiaan worden. Lekker de hele dag met de paarden bezig zijn en lange buitenritten maken. Op de middelbare school veranderde dat in dierenarts, maar ik bleek het verkeerde vakkenpakket te hebben helaas.

Read More

Alles zit al in je

Altijd was er wel een stemmetje dat zei dat ik niet goed genoeg was. Met meer kennis wilde ik dat stemmetje tot rust brengen. Dat ging dan een tijdje goed, maar toen begon het weer te kwekken. En deed ik weer een cursus…

Read More

Wat doe ik met… Reiki?

Door de huidige maatregelen is een fysieke Reikibehandeling niet mogelijk. Daarom geef ik veel ‘Reiki op afstand’ behandelingen. Hierbij stem ik me (na toestemming) af op degene die Reiki kan gebruiken. De Reiki energie is heel krachtig en zal ook op deze manier het zelfhelend vermogen van jou stimuleren.

Read More

Ondersteuning

Genieten

Door me bewust te zijn van alle dingen om me heen kan ik prikkels loslaten en me weer opladen, me afstemmen op mezelf.

Read More

Ondersteuning

Wat is Holistische Coaching?

Sommige klachten kunnen met één behandeling al een stuk verbeteren. In het geval van chronische klachten of een groot vraagstuk zijn er doorgaans meer sessies nodig. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is.

Read More

Ondersteuning

Wie ben ik

Mijn cliënten omschrijven mij als: integer, betrouwbaar, met veel kennis, serieus en goed in mijn werk, geduldig, open minded, een verbinder, iemand die op een creatieve manier tot de kern van het vraagstuk komt, iemand die met zachte energie bijdraagt aan een oplossing.

Read More

Ondersteuning

Berg op

Zoveel verplichtingen en overtuigingen die je tegenhouden. De omgeving die tegen je zegt: “zou je dat nou wel doen? Hoe moet het dan met de hypotheek en andere vaste lasten?”

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)