Reiki 3B

Reiki 3B cursus

Wanneer je verder wilt groeien in Reiki, kun je de opleiding tot Reiki Trainer volgen, nadat je de Reiki 3A cursus hebt afgerond. Als Reiki Trainer kun je zelf mensen inwijden in Reiki. Tijdens de cursus leer je hoe je die inwijdingen moet toepassen en hoe je een Reiki cursus kunt aanbieden.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij je verscheidene aspecten gaat leren die je kunt toepassen bij het geven van een cursus. Je gaat onderzoeken wat je aanspreekt in Reiki, literatuur naslaan en ervaren hoe andere Reiki Trainers Reiki toepassen. Daarnaast zul je vaardigheden leren om cursussen te verzorgen. Ook leer je de symbolen die gebruikt worden om inwijdingen te geven. Tijdens de zelfstudie word je ondersteund middels coaching sessies en feedback op de aangeleverde theorie.

De opleiding rond je af door het geven van een Reiki 1 cursus aan je eigen cursisten. Daarbij zal ik aanwezig zijn om feedback te geven.

Programma Reiki Trainer:

De Reiki 3B opleiding wordt afgestemd op de persoon en de duur is afhankelijk van de tijd die voor de zelfstudie nodig is.

Groepsgrootte:

De opleiding tot Reiki Trainer is een individueel traject.

Tarief:

De investering in jezelf kost € 750,00. Dit is inclusief: persoonlijke begeleiding, 2 cursusdagen, 2 coaching sessies en een informatiemap.

Tevens ontvang je aan het einde van de opleiding een certificaat dat je bent ingewijd in de Reiki 3B volgens het Usui System of Natural Healing en een Reiki Trainer diploma.