Een inkijk in jezelf met Coaching

Je loopt al wat langer rond met een onbestemd gevoel. Je zit niet lekker in je vel, maar krijgt er de vinger niet achter. Je loopt tegen bepaalde (levens-)vragen aan. Heeft het met je leeftijd of de fase in jouw leven te maken? Is het de overgang? Wat dan ook, je wilt graag wat meer duidelijkheid over jouw situatie.

Herken je dit?

 

  • Je vraagt je al een tijdje af wie je diep van binnen bent
  • Je voelt je de laatste tijd steeds ongelukkiger
  • Je twijfelt of je nog wel het werk doet dat bij je past
  • Je vindt het moeilijk om nee te zeggen in bepaalde situaties of tegen bepaalde personen
  • Je vraagt je af hoe je beter grenzen aan kunt geven en dichter bij jezelf kunt blijven

Weet dat je je zo niet hoeft te voelen en daar ondersteun ik je graag in.

Ik ga jou begeleiden om in je innerlijke kracht te komen, zodat je in contact komt met wie je werkelijk bent. Samen gaan we onderzoeken wat jouw blokkades, overtuigingen en patronen zijn. Ik leer je handvatten om je grenzen beter aan te geven. Daarnaast ontdekken we samen waar jouw ogen van gaan stralen.

Waarom ik?

Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke aandacht te geven en op een respectvolle en liefdevolle manier met mensen om te gaan. Ik creëer een vertrouwde omgeving waarin ik zorgzaam en integer met klachten of vraagstukken omga. Samen onderzoeken we wat de onderliggende oorzaak van die klachten is. Hierbij gebruik ik ook mijn (levens-)ervaring en mijn intuïtieve vermogens; ik stem me energetisch af en kijk naar jou als geheel mens. Mijn kracht is dat ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Korte omschrijving

Om jou te ondersteunen maak ik gebruik van verschillende Coachingsmethodieken en naast mijn intuïtieve vermogens kan ik gebruik maken van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).
In het intakegesprek bespreken we jouw vraagstuk en het doel dat je daarin wilt bereiken.
In de praktijk blijkt dat er, afhankelijk van het vraagstuk, gemiddeld 7 sessies nodig zijn. Dit bied ik aan in een traject:

‘in 7 stappen een inkijk in jezelf’

Deze sessies worden volledig op jou afgestemd

Naast de sessies, die 1 – 1,5 uur duren, krijg je ook allerlei extra’s zoals o.a. meditaties, online coaching, persoonlijk emailcontact.

Jouw investering in dit traject kost € 597,00.

 

Dit is jouw resultaat na dit traject:

  • Je weet beter wie je bent en wat je drijfveren zijn om iets te doen
  • Je voelt je blijer en gelukkiger
  • Je hebt meer inzicht in welk werk het beste bij je past
  • Je kunt beter nee zeggen
  • Je kunt je grenzen aangeven