Ondersteuning voor bedrijven

Je hebt een eigen onderneming met meerdere medewerksters. Je bent zuinig op hen, want door hun inzet gaat het goed met je bedrijf. Je wilt de werkomstandigheden zo goed mogelijk voor elkaar hebben en doet er alles aan om het ziekteverzuim zo laag mogelijk te houden. Toch ontkom je er niet aan dat vrouwen tijdens de overgang (vage) klachten kunnen krijgen, waardoor ze zich niet meer volledig kunnen inzetten in hun baan.

Herken je dit?

  • Je merkt dat de rek er uit is bij één van je medewerksters, waardoor zij zich niet meer volledig kan inzetten
  • Je ziet dat iemand binnen je bedrijf zich niet meer lekker voelt in haar baan en zich daardoor gaat afreageren op collega’s
  • Je merkt dat er veel kortdurend ziekteverzuim is bij een medewerkster, maar krijgt er niet de vinger achter wat er de oorzaak van is
  • Je wordt geconfronteerd met langdurig ziekteverzuim door bijvoorbeeld lichamelijke klachten of een burn out

Ziekteverzuim en re-integratie vergen veel van jou en je bedrijf. Je moet vervanging regelen om andere werknemers niet teveel te belasten en hierdoor word je geconfronteerd met dubbele lasten en wellicht een financieel risico.

Hoe zou het zijn als jouw medewerksters al in een voorstadium ondersteund worden?

Voor lichamelijke (overgangs-)klachten zijn veel reguliere methodes beschikbaar via de huisarts of een overgangsconsulente. Echter, emotionele overgangsklachten worden vaak niet onderkend, maar kunnen een grote impact hebben. Vrouwen kunnen blijven worstelen met hun veranderende rol in het leven, piekeren veel, ervaren veel stress en zijn vaak emotioneel. Door daar tijdig aandacht aan te besteden zou (langdurig) ziekteverzuim voorkomen kunnen worden.

Werkwijze

Op individuele basis ondersteun ik je medewerksters. Dit doe ik in mijn praktijk om vertrouwelijkheid te waarborgen. Afhankelijk van het onderwerp kan ik verscheidene technieken inzetten, zoals Holistische therapie met o.a. loslaattechnieken, Coaching, Reiki healing, Systemisch werk (familie opstellingen) en Access Bars ®. Het zijn volwaardige therapieën; een veilige en natuurlijke manier van behandelen. Ze kunnen ondersteuning bieden naast een (eventuele) reguliere medische behandeling.

Traject

In de praktijk blijkt dat er, afhankelijk van de klacht, gemiddeld 8 sessies nodig zijn (meer of minder in overleg). Dit bied ik aan in een traject: ‘in 8 stappen blijvend meer ontspanning en energie ervaren’. Deze sessies worden volledig op de persoon afgestemd. Naast de sessies, die 1 – 1,5 uur duren, krijgt de persoon ook allerlei extra’s zoals o.a. meditaties, online coaching, persoonlijk emailcontact.

De investering in dit traject (gebaseerd op 8 sessies) kost € 1984,40 (incl. BTW).

‘in 7 stappen blijvend meer ontspanning en energie ervaren’

Waarom ik?

Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke aandacht te geven en op een respectvolle en liefdevolle manier met mensen om te gaan. Vanuit een vertrouwde omgeving ga ik zorgzaam en integer om met klachten of vraagstukken. Samen met de cliënt onderzoek ik wat de onderliggende oorzaak van die klachten is. Hierbij gebruik ik ook mijn (levens-)ervaring en mijn intuïtieve vermogens; ik stem me energetisch af en kijk naar de mens als geheel. Mijn kracht is dat ik klachten vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Dit is het resultaat na dit traject:

  • De medewerkster heeft meer rust in haar hoofd
  • Ze heeft meer energie
  • Ze voelt zich meer in balans
  • Ze ervaart meer ontspanning
  • Je bedrijf heeft een lager ziekteverzuim
  • Je hebt een medewerkster die enthousiaster haar baan kan uitvoerenJe bedrijf heeft minder financieel risico

Benieuwd hoe ik je bedrijf kan ondersteunen?