Orenda Summer School

That’s it! Orenda Summer School

Soms kom je iets tegen en dan weet je: That’s it! Je voelt met elke vezel in je lichaam dat je iets gevonden hebt waar je onbewust al een hele tijd naar op zoek was. Dat had ik met deze agaatschijf. Deze ‘afbeelding’ lijkt voor mij op een koraalrif in een oceaan; in mijn verbeelding zie ik er zo vissen in zwemmen. Naast dat de schijf prachtig is, helpt agaat ook o.a. om doelen te stellen voor jezelf en het stimuleert persoonlijke groei en ontwikkeling. Laat ik dat nou heel belangrijk vinden. De schijf paste helemaal bij mij en ik had het gevoel dat ‘mijn naam erop stond’, dus ging die met me mee.

Datzelfde heb ik ook met verschillende methodieken gehad. Door ziekte ben ik in de reguliere gezondheidszorg in behandeling geweest, maar daar kon ik het niet helemaal vinden. Ze hielpen me wel met medicatie waarmee symptomen werden onderdrukt, maar de oorzaak werd niet weggehaald. Dat was voor mij een aanleiding om te gaan onderzoeken wat nog meer mogelijk was om mezelf als compleet mens te genezen. Op een gegeven moment kwamen o.a. de holistische therapie- en de coach-opleiding op mijn pad. En hierbij had ik een gevoel dat helemaal uit mijn tenen kwam: that’s it, dat moet ik gaan doen, hier ga ik van groeien en mezelf veel beter leren kennen. Het heeft mij zóveel gebracht. De opleidingen hebben me geholpen om naar de oorzaken van mijn ziekte te gaan, beperkende overtuigingen los te laten, naar mezelf en mijn blinde vlekken te kijken en inzichten te krijgen van de spiegels die ik voorgehouden kreeg. Ik was zó blij dat ik met mezelf aan de slag ben gegaan; het heeft me enorm verrijkt.

Wellicht voel jij het al een tijdje bij jezelf borrelen en tintelen in je lijf.

 

Heb je het gevoel dat je bijna je mooiste leven kunt leven, maar nog een klein zetje in je rug nodig hebt?

Wil je aan jezelf werken en zoek je nog iets wat bij je past?

Wil jij het verlangen (dat vanuit je tenen komt) voor een fijner leven gaan onderzoeken?

Geef je dan op voor de Orenda Summer School.

 

Wat houdt het in?

Na een intake waarin we jouw vraagstuk in kaart brengen ga ik 4x met je de natuur in voor sessies die elk 1,5 à 2 uur duren. Tijdens die sessies gaan we oefeningen doen die bij je vraagstuk passen. Het zal geen ‘psychologisch gepeuter’ worden, maar gerichte methodes die de vastzittende energie weer in beweging zetten.

Wat brengt het jou?

Handvatten om zaken gerichter aan te pakken, overtuigingen veranderen, stressreductie, antwoorden op vragen die je wellicht al een hele tijd had, duidelijkheid en ontspanning.

Investering in jezelf?

Een investering in jezelf betaalt zich altijd terug! In de maanden juli en augustus bied ik dit traject aan voor € 495,00, incl. BTW (voor een intake en 4 sessies; normale prijs is € 560,00).

Wat is nou leuker dan een Summer School met anderen te doen? Het is mogelijk om de Orenda Summer School met een vriend/vriendin te volgen. De intake zal wel individueel zijn, maar de sessies ga je samen volgen, waarbij ieders vraagstuk aan bod zal komen. De investering is dan € 450,00 incl. BTW per persoon.

Voel je bij jezelf: yeah, that’s it!? Neem dan snel contact op en plan een (gratis en vrijblijvend) inspiratiegesprek in. Ik gun je net zo’n groei en verrijking die ik heb ervaren en nog steeds ervaar.