Ontspanning en energie

Holistische Therapie, Coaching, Reiki traject

Je loopt al wat langer rond met een onbestemd gevoel. Je zit niet lekker in je vel, maar krijgt er de vinger niet achter. Heeft het met je leeftijd of de fase in jouw leven te maken? Is het de overgang? Wat dan ook, je bent er zo ondertussen wel een beetje klaar mee en wil graag gewoon weer zijn zoals voorheen. Het mag allemaal wel wat lichter en leuker in je leven.

Herken je dit?

 • Je piekert veel, soms ook ’s avonds, waardoor je moeilijk in slaap komt.
 • Je ervaart veel stress, je voelt je geregeld gespannen en opgejaagd.
 • Je hebt (vage) lichamelijke klachten en hebt het gevoel dat dat wellicht ook met die stress te maken heeft.
 • Je bent vaak emotioneel; een beetje is niet zo erg, maar de laatste tijd komt het gewoon op momenten waar het je niet uitkomt. En het is ook veel vaker dan voorheen.
 • Je bent niet blij met jezelf of soms zelf best ongelukkig.

Weet dat je je zo niet hoeft te voelen en daar ondersteun ik je graag in

Ik ga jou begeleiden om meer rust in je hoofd te krijgen, meer ontspanning te ervaren en lichamelijke klachten te verlichten. Tijdens de behandeling of sessie hanteer ik een holistische benadering. Dat wil zeggen: ik kijk naar jou als mens in z’n geheel. Ik behandel niet alleen de symptomen, maar kijk ook naar de diepere oorzaak van de klachten. Ook stimuleer ik jouw zelfherstellend vermogen, waardoor je lichaam, ziel en geest weer in balans komen. En door daar samen met jou aan te werken ondersteun ik je om weer blij en gelukkig met jezelf te zijn.

Waarom ik?

Ik vind het belangrijk om écht persoonlijke aandacht te geven en op een respectvolle en liefdevolle manier met mensen om te gaan. Ik creëer een vertrouwde omgeving waarin ik zorgzaam en integer met klachten of vraagstukken omga. Samen onderzoeken we wat de onderliggende oorzaak van die klachten is. Hierbij gebruik ik ook mijn (levens-)ervaring en mijn intuïtieve vermogens; ik stem me energetisch af en kijk naar jou als geheel mens. Mijn kracht is dat ik klachten vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Korte omschrijving

Afhankelijk van het onderwerp kan ik verscheidene technieken inzetten, zoals holistische therapie met o.a. loslaattechnieken (Sedona releasemethode, EFT), ‘schaduwwerk’ (onderzoeken van patronen, overtuigingen, overlevingsmechanismen), coaching, Reiki, systemisch werk (familie-opstellingen), natuur coaching, klankschalen en edelstenen. Het zijn volwaardige therapieën; een veilige en natuurlijke manier van behandelen. Ze kunnen ondersteuning bieden naast een (eventuele) reguliere medische behandeling.

In de praktijk blijkt dat er, afhankelijk van de klacht, gemiddeld 8 sessies nodig zijn (meer of minder in overleg). Dit bied ik aan in een traject: ‘in 8 stappen blijvend meer ontspanning en energie ervaren’. Deze sessies worden volledig op jou afgestemd. Naast de sessies, die 1 – 1,5 uur duren, krijg je ook allerlei extra’s zoals o.a. meditaties, online coaching, persoonlijk emailcontact.

Jouw investering in dit traject kost € 1200,00 (gebaseerd op 8 sessies).

Dit is jouw resultaat na dit traject:

 • Je hebt meer rust in je hoofd
 • Je hebt meer energie
 • Je voelt je meer in balans
 • Je ervaart meer ontspanning
 • Je voelt je lichamelijk beter
 • Je voelt je gelukkiger