Alles zit al in je

Het heeft lang geduurd voordat ik tot dat inzicht kwam. Ik was veel bezig met hard werken en 120% mijn best doen om aan alle eisen te voldoen, ook mijn eigen. Ik vond mezelf niet goed genoeg en ik keek tegen anderen op. Ik legde de lat steeds hoger voor mezelf. Nog een opleiding zus of een cursus zo; als ik meer kennis had zou mijn zelfvertrouwen wel groeien.

Toch durfde ik de stap niet helemaal te zetten om volledig op mezelf te vertrouwen. Altijd was er wel een stemmetje dat zei dat ik niet goed genoeg was. Met meer kennis wilde ik dat stemmetje tot rust brengen. Dat ging dan een tijdje goed, maar toen begon het weer te kwekken. En deed ik weer een cursus…..

De ommekeer kwam bij mij door de zinnen:

“alles zit al in je. Je bent al krachtig vanuit jezelf.”

Ik bleek een aantal overtuigingen te hebben die me in de weg zaten om helemaal mezelf te zijn. Daar ben ik mee aan de slag gegaan met verschillende methodieken. Enkele opvattingen kwamen zelfs uit mijn vroegste jeugd en die had ik als waarheid aangenomen. Door deze te vervangen door positieve overtuigingen voelde ik me bevrijd en krachtig.

Ik leef nu vanuit geloof in mezelf, dat alles in me zit. En ik creëer nu dingen die ik een aantal jaren geleden niet voor mogelijk had gehouden.

Hoe is dat voor jou? Wil jij onderzoeken of je belemmerende overtuigingen hebt waar je vanaf wilt?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend inzichtgesprek.

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)