Alles zit al in je

Het heeft lang geduurd voordat ik tot dat inzicht kwam. Ik was veel bezig met hard werken en 120% mijn best doen om aan alle eisen te voldoen, ook mijn eigen. Ik vond mezelf niet goed genoeg en ik keek tegen anderen op. Ik legde de lat steeds hoger voor mezelf. Nog een opleiding zus of een cursus zo; als ik meer kennis had zou mijn zelfvertrouwen wel groeien.

Toch durfde ik de stap niet helemaal te zetten om volledig op mezelf te vertrouwen. Altijd was er wel een stemmetje dat zei dat ik niet goed genoeg was. Met meer kennis wilde ik dat stemmetje tot rust brengen. Dat ging dan een tijdje goed, maar toen begon het weer te kwekken. En deed ik weer een cursus…..

De ommekeer kwam bij mij door de zinnen:

“alles zit al in je. Je bent al krachtig vanuit jezelf.”

Ik bleek een aantal overtuigingen te hebben die me in de weg zaten om helemaal mezelf te zijn. Daar ben ik mee aan de slag gegaan met verschillende methodieken. Enkele opvattingen kwamen zelfs uit mijn vroegste jeugd en die had ik als waarheid aangenomen. Door deze te vervangen door positieve overtuigingen voelde ik me bevrijd en krachtig.

Ik leef nu vanuit geloof in mezelf, dat alles in me zit. En ik creëer nu dingen die ik een aantal jaren geleden niet voor mogelijk had gehouden.

Hoe is dat voor jou? Wil jij onderzoeken of je belemmerende overtuigingen hebt waar je vanaf wilt?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend inzichtgesprek.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)