Alles zit al in je

Het heeft lang geduurd voordat ik tot dat inzicht kwam. Ik was veel bezig met hard werken en 120% mijn best doen om aan alle eisen te voldoen, ook mijn eigen. Ik vond mezelf niet goed genoeg en ik keek tegen anderen op. Ik legde de lat steeds hoger voor mezelf. Nog een opleiding zus of een cursus zo; als ik meer kennis had zou mijn zelfvertrouwen wel groeien.

Toch durfde ik de stap niet helemaal te zetten om volledig op mezelf te vertrouwen. Altijd was er wel een stemmetje dat zei dat ik niet goed genoeg was. Met meer kennis wilde ik dat stemmetje tot rust brengen. Dat ging dan een tijdje goed, maar toen begon het weer te kwekken. En deed ik weer een cursus…..

De ommekeer kwam bij mij door de zinnen:

“alles zit al in je. Je bent al krachtig vanuit jezelf.”

Ik bleek een aantal overtuigingen te hebben die me in de weg zaten om helemaal mezelf te zijn. Daar ben ik mee aan de slag gegaan met verschillende methodieken. Enkele opvattingen kwamen zelfs uit mijn vroegste jeugd en die had ik als waarheid aangenomen. Door deze te vervangen door positieve overtuigingen voelde ik me bevrijd en krachtig.

Ik leef nu vanuit geloof in mezelf, dat alles in me zit. En ik creëer nu dingen die ik een aantal jaren geleden niet voor mogelijk had gehouden.

Hoe is dat voor jou? Wil jij onderzoeken of je belemmerende overtuigingen hebt waar je vanaf wilt?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend inzichtgesprek.

Ondersteuning
Dit ben ik!

Dit ben ik!

Dit ben ik! it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker. Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie naborstkanker. Het was een rollercoaster met gierende...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)