Uitnodiging
Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Op 5 november 2021 geef ik een Reiki graad 1 cursus, in een kleine vertrouwde setting met voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Een Reikicursus is een cadeau voor jezelf en helpt je in je persoonlijk ontwikkelingsproces. In deze 1e graad Reiki cursus leer je Reiki vooral op fysiek niveau in te zetten. Je leert hoe je met Reiki lichamelijke klachten kunt behandelen. Hiervoor krijg je vier inwijdingen in Reiki. Een inwijding opent het kanaal naar de universele energie.

In de Reiki 1 cursus leer je kennen, voelen en ervaren wat Reiki is, wat het doet en wat het voor je kan betekenen. Door oefeningen en ervaringen uit te wisselen leer je de energie te gebruiken en ben je aan het einde van de cursus in staat een gehele Reikibehandeling te geven aan jezelf en anderen.

We starten de cursus met het trekken van een inzichtkaart, om te ontdekken welk thema voor jou persoonlijke aandacht mag hebben. Daarna maken we kennis met elkaar, krijg je informatie over Reiki en al haar toepassingsmogelijkheden. Verdeeld over de cursusdag krijg je 4 inwijdingen. We oefenen met de Reiki energie op onszelf en op elkaar en wisselen ervaringen uit.

Na deze dag ga je 3 weken voor jezelf met Reiki aan de slag. Er zal zo op alle niveaus nog meer heling plaatsvinden en kunnen blokkades en belemmeringen worden opgeruimd. Na die 3 weken komen we weer bij elkaar en ronden we de Reiki 1 cursus af. De eerste maanden na de cursus gebruik je Reiki vooral om jezelf te helen. Hierdoor wordt Reiki een onderdeel van je leven, doordat je er zo vertrouwd mee raakt. Hoe meer Reiki je aan jezelf geeft, hoe krachtiger de heling wordt.

Praktische informatie: de cursusdag wordt gehouden in mijn praktijk in Balloërveld, begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.
Deze investering in jezelf kost € 180,00. Dit is inclusief: informatiemap, drinken, versnaperingen, lunch en terugkom dagdeel. Tevens ontvang je aan het einde van een cursus een certificaat dat je bent ingewijd in de Reiki 1 volgens het Usui System of Natural Healing.

Wat deelnemers van de Reikicursus vinden:

“Mariette verzorgt op een rustige, fijne, vertrouwde manier de Reiki cursussen. Alle gevoelens die je hebt mogen er zijn en daarin word je heel fijn ondersteund.”

“Ik vond het bijzonder Reiki van Mariëtte te leren. Ze doet dit met zoveel liefde en respect!”

Mariette heeft mij geholpen om met de cursussen Reiki 1 en Reiki 2 een nieuw deel van mezelf te ontdekken wat ik nog niet kende. Met heel veel geduld en liefde legt ze alles uit, als je iets niet begrijpt kun je altijd op Mariette terug vallen.

De uitleg die in het handboek staat is zeer duidelijk. Ook de oefeningen zijn duidelijk uitgelegd en naarmate dat je meer oefent en bewuster wordt merk je dat je bewustzijn en Reiki ervaring groeit. Samen in het ‘echt’ oefenen maar ook via de telefoon coacht Mariette je heel erg fijn en geeft je het gevoel dat je er mag zijn en dat alles wat je ‘voelt’ goed is.

Ik ben Mariette erg dankbaar voor haar geduld, ook na de cursus kan ik met de vragen die ik heb bij haar terecht. Mijn nieuwe ‘ik’ in combinatie met Reiki heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben, een gelukkiger, sterker mens die stevig in haar schoenen staat.

Wil jij je intuïtie versterken?
Wil jij jezelf energetisch kunnen ondersteunen?
Geef je dan op vóór 27 oktober 2021, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Ik verwelkom je graag.

Ondersteuning
De overgang

De overgang

De overgangAls vrouw krijgen we er allemaal mee te maken. Als man (van) overigens ook. Wist je dat je naast de lichamelijke ook een emotionele overgang hebt? Naast de fysieke ongemakken die je tijdens de menopauze en overgang kunt ervaren, zijn er mentaal ook...

Lees meer

Reiki
Wat doe ik met… Reiki?

Wat doe ik met… Reiki?

Vanaf mijn jeugd heb ik meerdere keren te horen gekregen dat ik iets met de kracht in mijn handen zou moeten doen. Ik had het eerst te druk met andere zaken om daar echt aandacht aan te besteden. Totdat ik in 2012 met Reiki in aanraking ben gekomen door mijn paard, Blossom. Ze zat wat vast in haar lijf en mijn trainster wist iemand die haar kon helpen. Diana heeft haar behandeld met Reiki en ze gaf aan dat ik dit ook zelf kon doen bij Blossom.

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)