Illustratie: Upside Down Illustrations

Begin van de reis

Je zou vast graag gelijk op de top van de berg zijn. Dat zou mooi zijn als dat zou lukken, maar zo werkt het helaas niet. Misschien zie je ook als een berg tegen de reis op; voor de een kan het een hoge berg zijn, voor de ander een heuvel. Elke reis begint met de eerste stap. Dat hoeft maar een klein muizenstapje te zijn. Als je 100 van die muizenstapjes zet kom je ook verder. Lopen en fietsen heb je ook niet in 1 keer geleerd. Misschien kun je je dat nog herinneren. Dat je als klein kind regelmatig gevallen bent, weer bent opgestaan, de fiets hebt gepakt en verder bent gegaan.

Zo kun je dit ook zien. De eerste stap die je zet is de moeilijkste. Aan jezelf erkennen en toegeven dat er iets is wat je eigenlijk wel aan wilt pakken, maar je weet niet hoe. Daar kom ik dan in beeld. Ik geef je handvatten die iets triggeren in je, waardoor je denkt: het zit al in me. Ik kan dit ook! Natuurlijk kun je dat. Alles zit al in je! Je hebt alle kracht al.

Als jij de moed hebt om die avontuurlijke reis aan te gaan, gaat je dat veel brengen. Dan zul je zien dat de volgende stap op de berg een stukje makkelijker gaat. Dat het lichter voelt. Dat je voeten en benen wat gewend raken aan het klimmen. Ook die kracht heb je in je.

Ik help je graag je kracht te ontdekken.

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)