Berg op

In verbinding met jezelf. Hoe zou dat voor je zijn? Leven vanuit je gevoel. Hartconnectie aangaan met anderen. Je openstellen en je kwetsbare kant laten zien. Zijn wie je écht bent. Terug naar je eigen thuis, je bron. Daar waar je alle kracht die je in je hebt kunt ervaren. Hoe mooi zou dat zijn? Keuzes maken op wat je hart je ingeeft. Vrijheid ervaren; je intuïtie wijst je de juiste weg. En je gevoel klopt altijd. Misschien vertrouw je niet meer zo op je gevoel. Heeft de ratio het overgenomen. Je hoofd heeft er al die jaren voor gezorgd dat je door kon blijven gaan. Doorgaan met een rol die jou eigenlijk niet meer past. Die, als een te krap kledingstuk, knelt en je een beetje de adem beneemt. Je wilt dat te kleine maatje wel uittrekken, je weet alleen niet zo goed hoe.

Zoveel verplichtingen en overtuigingen die je tegenhouden. De omgeving die tegen je zegt: “zou je dat nou wel doen? Hoe moet het dan met de hypotheek en andere vaste lasten?”

Diep van binnen weet je dat je uit dit keurslijf wilt stappen. Dat je je weer vrij en onbezorgd wilt voelen. Dat je dingen wilt doen waar je blij van wordt en die je energie geven. Dat je weer bruist van levensvreugde en van plezier wel een dansje kunt doen. Dat je een rol vervult die je diepe voldoening geeft.

Misschien zie je er als een berg tegenop.

Zie je de top van de berg in de mist verdwijnen. En bekruipt je een gevoel dat je het niet kunt. Die berg is wel heel erg hoog en door je onzekerheid wordt die alleen maar hoger.

Alles begint met een eerste stap. En dat kan een mini muizenstapje zijn. Ook dát is een stap naar je gevoel en je innerlijke kracht.

Zelf heb ik die stap een aantal jaren geleden gezet. Ik heb er voor gekozen om te doen waar ik blij van word en energie van krijg. Heel spannend vond ik het, want het pad bergop was best wel kronkelig. Het was de beste stap die ik ooit heb gezet. Ik leef nu vanuit mijn gevoel en innerlijke kracht en ervaar veel vrijheid. En mijn missie is om dat anderen ook te laten ervaren.

Hoe gaaf zou het zijn als jij voor jezelf gaat kiezen? Jezelf toestemming geeft om te gaan genieten van het uitzicht tijdens je wandeling bergop? En weer grip gaat krijgen op je eigen leven?
Weet dat ik je hierbij kan ondersteunen.

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)