Wil je meer grip op je burn out- of overgangsklachten?

Jij bent iemand die veel ballen in de lucht houdt. Je moet veel van jezelf in je gezin, op je werk, bij je vrienden, met sporten. Je hebt dit altijd met veel energie gedaan, maar het begint te wringen. Je voelt dat je jezelf voorbij loopt en dat de rek eruit is. Hoe jij je voelt kan zijn weerslag hebben op hoe zich dat uit in je lichaam.

Misschien herken je wel enkele van onderstaande klachten:

  • Je piekert veel en je hoofd staat steeds ‘aan’
  • Je ervaart veel stress omdat je zoveel te doen hebt
  • Je hebt last van (vage) lichamelijke klachten, zoals hoofd-, rug- of buikpijn
  • Je bent vaak emotioneel 
  • Je bent ongelukkig in je werk of de situatie waarin je je bevindt. 

Je merkt dat het allemaal wat minder makkelijk gaat en dat sombere gevoelens soms zomaar opspelen.

Ook je lijf sputtert af en toe tegen. En slapen kan ook wel een dingetje zijn. Om je heen hoor je steeds meer mensen die dat soort klachten wijten aan de overgang of overspannenheid. Een ongrijpbaar iets, maar wel iets waar je wat aan wilt en kunt doen.
Je hoeft niet met (vage) klachten door te blijven lopen en het gevoel te hebben dat je er zelf niet uitkomt. Door er mee aan de slag te gaan kun je voorkomen dat je lichamelijke klachten verergeren, je overspannen zou raken, een burn-out zou krijgen of dat je steeds ongelukkiger wordt.

Hoe zou het zijn

als ik jou handvatten ga geven om meer rust in je hoofd te krijgen, meer ontspanning te ervaren en meer nee te durven zeggen tegen mensen of situaties? Hoe zou het zijn als je weer blij bent met jezelf en gelukkig kunt zijn, dat je weer de regie zelf in handen hebt?

Je wereld zou een stuk mooier zijn en het belangrijkste is: jij bent het waard!

Wil je de kracht die je in je hebt (her-)ontdekken? Neem dan contact met me op en we gaan samen onderzoeken wat je daarvoor nodig hebt.

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)