Wil je meer grip op je burn out- of overgangsklachten?

Jij bent iemand die veel ballen in de lucht houdt. Je moet veel van jezelf in je gezin, op je werk, bij je vrienden, met sporten. Je hebt dit altijd met veel energie gedaan, maar het begint te wringen. Je voelt dat je jezelf voorbij loopt en dat de rek eruit is. Hoe jij je voelt kan zijn weerslag hebben op hoe zich dat uit in je lichaam.

Misschien herken je wel enkele van onderstaande klachten:

  • Je piekert veel en je hoofd staat steeds ‘aan’
  • Je ervaart veel stress omdat je zoveel te doen hebt
  • Je hebt last van (vage) lichamelijke klachten, zoals hoofd-, rug- of buikpijn
  • Je bent vaak emotioneel 
  • Je bent ongelukkig in je werk of de situatie waarin je je bevindt. 

Je merkt dat het allemaal wat minder makkelijk gaat en dat sombere gevoelens soms zomaar opspelen.

Ook je lijf sputtert af en toe tegen. En slapen kan ook wel een dingetje zijn. Om je heen hoor je steeds meer mensen die dat soort klachten wijten aan de overgang of overspannenheid. Een ongrijpbaar iets, maar wel iets waar je wat aan wilt en kunt doen.
Je hoeft niet met (vage) klachten door te blijven lopen en het gevoel te hebben dat je er zelf niet uitkomt. Door er mee aan de slag te gaan kun je voorkomen dat je lichamelijke klachten verergeren, je overspannen zou raken, een burn-out zou krijgen of dat je steeds ongelukkiger wordt.

Hoe zou het zijn

als ik jou handvatten ga geven om meer rust in je hoofd te krijgen, meer ontspanning te ervaren en meer nee te durven zeggen tegen mensen of situaties? Hoe zou het zijn als je weer blij bent met jezelf en gelukkig kunt zijn, dat je weer de regie zelf in handen hebt?

Je wereld zou een stuk mooier zijn en het belangrijkste is: jij bent het waard!

Wil je de kracht die je in je hebt (her-)ontdekken? Neem dan contact met me op en we gaan samen onderzoeken wat je daarvoor nodig hebt.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)