Chaos/rust in je hoofd

Heb je wel eens een wervelstorm in je hoofd? Dat je zó druk bent omdat je nog allerlei dingen moet doen?

Eigenlijk ben je dan een wandelend hoofd en voel je de rest van je lijf niet. Doordat je de lat voor jezelf zo hoog legt om een goede ouder, vriend(in), echtgenoot, werknemer, sporter te zijn, brengt dat een hoop gepieker met zich mee. Hoe houd je alle ballen in de lucht? In je hoofd ben je allerlei plannen aan het bedenken. Druk, druk, druk.

  • Hoe zou het voor je zijn als je eens rust voor jezelf zou kunnen nemen? 
  • Dat je tijd voor jezelf, me-time, hebt? 
  • Dat je meer in je lijf gaat zakken en voelt dat je al een heel en compleet lichaam bent en niet alleen een hoofd dat aandacht vraagt? 

Wat in je hoofd gebeurt zijn verhaaltjes die je jezelf vertelt en die eigenlijk niet waar zijn. Als jij ’s ochtends heel vrolijk uit je bed stapt, dan kijk je anders tegen een vervelende situatie aan dan dat je heel moe uit je bed stapt, want dan zie je het allemaal somberder in. Het verhaal in jouw hoofd gaat een eigen leven leiden. 

Als je naar je gevoel gaat, naar je compleetheid, dan ga je meer naar je essentie. In je hoofd zijn allemaal bedenksels van je ego, maar wat je voelt is jouw waarheid. Je lichaam en je intuïtie weten iets sneller dan dat het hoofd kan registreren. Je hebt duizenden gedachten op een dag en die prikkels moeten allemaal verwerkt worden in je brein. En als je daar dan alleen op focust dan mis je de subtiele signalen van je lichaam. 

Je hebt vast wel eens een onderbuikgevoel gehad, waarin je twijfelde over iets. Je verstand gaf aan dat je er wel mee door kon gaan, maar achteraf bleek dat niet zo’n goede zet. Je gevoel had het bij het juiste eind. 

  • Wil jij graag meer rust in je hoofd?
  • Wil je weer op je intuïtie gaan vertrouwen?
  • Wil je leven vanuit je gevoel?

Ga dan mee op reis om je krachtige ik te ontdekken en te ervaren om dicht bij jezelf te komen.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)