Dit ben ik!

 it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker.

Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie na
borstkanker. Het was een rollercoaster met gierende hormonen en veel vragen waar ik geen antwoord op kreeg. Ik zat in de emotionele overgang maar het werd afgedaan met: ‘dat hoort bij de overgang’. Ik voelde me niet gehoord en ik werd steeds ongelukkiger. Er moest toch iets aan gedaan kunnen worden? In de reguliere zorg kon ik mijn antwoorden niet vinden. Ik liet het daar niet bij zitten. Ik ben toen veel op zelfonderzoek uitgegaan, ondersteund door de verschillende
opleidingen die ik heb gevolgd.

Door de methodes op mezelf toe te passen kon ik belemmerende overtuigingen en patronen aanpakken, onderzoeken wie ik diep van binnen was en wat ik met de rest van mijn leven wilde. Dat heeft me enorm verrijkt en in balans gebracht. En ik doe nu dingen waar ik energie van krijg en blij van wordt. Dat kun je wel zien aan mijn stralende ogen op de rechter foto.

Ik ben ervan overtuigd dat ik de dingen die ik heb meegemaakt niet voor niets heb
ondergaan. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu ben: een wijze vrouw, een crone. En alles wat ik aan (vervelende) situaties ervaren heb, daarvan geleerd heb (ook in opleidingen) en wat ik heb gedaan om er bovenop te komen, maakt dat ik een grote gereedschapskist vol met tools heb om andere vrouwen te ondersteunen op hun pad. Jij hebt wellicht vergelijkbare dingen meegemaakt. Door mijn ervaringen te delen kan ik je helpen om te gaan stralen, om dingen los te laten, om je mooiste leven te leven. Ik pak de dingen op een andere manier aan dan je wellicht gewend bent. Door mijn (levens-)ervaring en kennis kan ik jouw vraagstuk of hulpvraag vanuit verschillende kanten benaderen. En ik ga vooral gebruik maken van de natuur. Veel naar buiten, het bos in, de hei op, naar plekken toe waar de natuur je helpt om antwoorden te krijgen en dingen los te laten.

Want de natuur alleen al zorgt ervoor dat je opgeladen wordt. En dat zorgt er ook voor dat je meer in verbinding komt met jezelf. Want juist door terug te gaan naar de natuur, de wind om je heen, gevoel van grassprietjes tussen je voeten, zorgt ervoor dat je de connectie weer hervindt tussen hemel en aarde. Dit is zoals we eigenlijk bedoeld zijn.

Wil jij jezelf ontpoppen tot de prachtige vrouw die je bent? Neem dan contact op, dan plannen we een inspirerende gedachtewisseling in.

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)