Emotionele overgang

Daar zit je dan: verhit door een opvlieger en met chaos in je hoofd. En als je in de spiegel kijkt zie je iemand die moe, lusteloos en zoekend is. Ben jij die vrouw die normaal gesproken 10 ballen in de lucht houdt en fluitend haar ding doet? Is dit nu het fijne leven wat je voor ogen had bij het ouder worden? Meer tijd voor jezelf, dingen doen die je leuk vindt, rust in je hoofd?

Je hele leven staat op zijn kop door de gierende hormonen in je lijf en het hoofd dat maar niet stil wil worden. Eigenlijk wil je alleen maar rust, in je eigen bubbel zitten, met een boek op de bank of onder een warme deken een winterslaap doen. En hopen dat alles overwaait. Maar ja, je moet nog zoveel van jezelf en wellicht van wat anderen van je verwachten.

I’ve got you. Dit patroon is heel herkenbaar: je zit waarschijnlijk in de emotionele overgang. Een omslag naar een nieuwe levensfase. Je kunt heel lang in de ontkenningsfase blijven en dingen wegstoppen, maar helaas werkt dat niet echt.

Weet je nog hoe je was als puber? Tegendraads, op zoek naar je eigen identiteit, je afzetten tegen alles en iedereen, puistjes in je gezicht, er zó graag bij willen horen en met je ziel onder de arm lopen? Dat is (met vallen en opstaan) voorbijgegaan en je vond je plek.

In feite ga je nu ook door zo’n periode heen. Lichamelijk, en ook mentaal, word je voorbereid op een nieuwe levensfase. Je loopt tegen zaken aan waar je eerder nooit zo over hebt nagedacht. Bijvoorbeeld: Hoe wil ik de rest van mijn leven inrichten?

In de transitie naar je nieuwe levensfase komen er nu andere dingen naar boven die belangrijk zijn. Aan de ene kant kun je bij de pakken gaan neerzitten, somber worden over de jaren die voorbij gevlogen zijn en die nooit meer terugkomen, de extra rimpels, je lichaam dat wat minder soepel wordt.

Aan de andere kant heb je ook een keuze. Je kunt er voor kiezen om op onderzoek uit te gaan en antwoorden te krijgen op bijvoorbeeld: Waar word ik blij van? Wat is mijn diepste verlangen? Hoe kan ik invulling geven aan deze nieuwe fase?

Binnenkort start ik met het programma: de emotionele overgang, en nu? Het is een traject van 7 maanden (exclusief de zomerperiode) waarin we op zoek gaan naar je innerlijk verlangen.

Ben je klaar met hoe het nu allemaal gaat? Kun je wel wat handvatten gebruiken? Of een schop onder je kont?

Dit programma is niet voor iedereen.

  • Als je oké bent met hoe je leven nu voortsuddert, blijf dat dan vooral doen.
  • Als je aan jezelf werken teveel gedoe vindt, dan is dat ook helemaal oké.

Dit traject is voor jou als je:

  • Graag wilt onderzoeken hoe je weer vol energie deze nieuwe fase in je leven kunt omarmen
  • Los wilt komen van dingen die je tegenhouden, zoals beperkende gedachten en verwachtingen
  • Wilt investeren in jezelf qua tijd en geld
  • Je mooiste leven wilt leven
  • Dit programma is dan precies wat je zoekt!

Op 8 mei 2024 houd ik in Witten een informatie ochtend en vertel ik van alles over het programma: de emotionele overgang, en nu? Deze ochtend is helemaal gratis.

Wil je:

  • Weten wat dit traject voor je kan betekenen?
  • Inzicht krijgen over de 5 pijlers waar ik mee werk?
  • Gelijkgestemden ontmoeten?

Schrijf je dan in voor de informatieochtend.

 

Ik gun je een fantastisch leven vanuit je innerlijk verlangen. Zie ik jou op 8 mei a.s.? Je bent van harte welkom!

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)