“Ik ben eindelijk weer gelukkig”

Lange tijd liep ze tegen de beperkende overtuiging “ik ben niet goed genoeg” aan. Vol enthousiasme begon ze aan allerlei dingen, maar na een tijdje zakte dat weer in, want ze voelde zich te onzeker om door te pakken. Dat maakte mede dat ze niet lekker in haar vel zat en ze zocht steeds naar uitvluchten om iets niet te hoeven doen. Ze zat een beetje in een neerwaartse spiraal.

Het kwam er op neer dat ze dat stemmetje in haar hoofd hoorde dat zei dat ze niet goed genoeg was. Positieve affirmaties hielpen een beetje. Ze heeft van alles verzonnen om eruit te komen en die overtuiging los te laten, maar ze bleef ermee in gevecht.

Steeds in conflict zijn met een beperkende overtuiging kost je ontzettend veel energie. En die kun je ook voor leukere dingen gebruiken. Ik heb met haar een oefening gedaan, een soort omgekeerde psychologie, om die beperkende overtuiging te gaan omarmen. En op een gegeven moment zag ik in haar iets veranderen: ‘het maakt niet uit of ik goed of niet goed ben, ik ben een fantastisch mens. Kom maar op.’

Dat heeft bij haar zo’n shift teweeggebracht dat ze de energie weer letterlijk voelde stromen in haar lichaam. Ze had weer zin om leuke dingen te doen, haar creativiteit kwam naar boven en ze wilde weer schilderen.

Ik sprak haar een aantal weken later en ze was eigenlijk nog steeds verbaasd dat het zo goed ging. Er lag niet meer zo’n lading op het niet goed genoeg zijn. Het gaf haar veel rust. En ze voelde zich weer gelukkig.

Wil je hier 1 op 1 eens over praten? Neem dan (vrijblijvend) contact met me op.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)