Herijken

Laatst was ik met een mooi mens een sessie aan het doen op de hei. Gewoon in de vertraging: niks moet, alles mag. En vanuit die slow motion voelen wat zij nodig had en daarbij enkele oefeningen inzetten. Dat leverde haar veel inzichten op.

Vertraging is af en toe heel belangrijk, ook om naar je diepere zelf te kunnen gaan. Wat de afgelopen periode allemaal is gebeurd, zoals het overlijden van een goede vriend, heeft me een pas op de plaats laten maken. Ik heb de tijd genomen om te rouwen en te voelen wat er écht toe doet voor mij. Een soort herijking. Ik merkte dat ik het nodig had om te vertragen, te verstillen in mezelf en te voelen ‘wat wil ik nou echt, waar word ik blij van en waar krijg ik energie van?’ De conclusie was dat het werk dat ik doe: mensen begeleiden op hun pad en hen handvatten geven om het innerlijk vuur weer te voelen, fantastisch vind om te doen.

Ik blijf dat 1 op 1 werk doen, omdat ik het zo belangrijk vind. En ik merk dat het ook nodig is. Mensen blijven maar doorrennen in deze hectische tijden en zo gaan ze aan zichzelf voorbij. De bijdrage die ik daarin kan leveren is, dat ik mensen rust kan brengen en laten ervaren hoe het is om vanuit gevoel te leven. Ik vind het mooi om te zien wat voor impact mijn methodes hebben. Ik zie hoe krachtig mensen uit een traject komen en hoe ze vanuit hun essentie en intuïtie hun leven verder opbouwen.

En dat wil ik ook in groter verband gaan doen, o.a. in de natuur. Anderen laten ervaren wat de natuur met je kan doen en welke kracht je daaruit kunt halen. Door met groepen te gaan werken kan ik nóg meer mensen bereiken en mijn missie verder uitdragen: Dat mensen vanuit hun kracht gaan leven en zich niet laten leiden door beperkende overtuigingen. Er zit zoveel power in jezelf en door met meerdere mensen tegelijk te gaan werken kunnen we elkaars kracht versterken.

Ik heb bijvoorbeeld de vrouwencirkels opgestart: in een fijne setting in hoge frequentie de energie van de groep vrouwen omhoog brengen en veiligheid creëren waardoor ze zich vrijer voelen om dingen te delen. Er zijn zulke mooie onderwerpen besproken, zoals: in je kracht staan als vrouw, overgangsperikelen, hoe je hoofd je hart kan volgen en in verbinding zijn met jezelf en je omgeving. Onderwerpen waar je het niet tijdens de koffie op je werk over hebt. Ik ga dat steeds vaker organiseren, want er is behoefte aan.

Ik heb ook besloten om nóg meer in het nu te leven. Ongemerkt was het er weer ingeslopen dat ik mezelf af en toe voorbij rende, dat ik veel van mezelf moest. Waar zat voor mij dan die bewijsdrang? Ik merkte dat ik daarvoor dieper door een emotielaag diende te gaan; weer een laagje moest afpellen. Eigenlijk is dat een continu proces en het brengt ontzettend veel. Ik geniet nu weer meer van elk moment en van kleine dingen. Dat herijken heeft er voor mij voor gezorgd dat ik nu weer de energie voel stromen en leuke ideeën ga ontwikkelen.

Maak jij wel eens een pas op de plaats en check je hoe je energiebalans is?

Geef jij jezelf wel eens de ruimte om te voelen wat je diep van binnen eigenlijk wilt?

Kijk je wel eens naar wat je tot nu toe gedaan hebt en of dat nog bij je past?

Wil jij je verder persoonlijk ontwikkelen en je zelfbewustzijn verhogen?

Ik hoop dat deze vragen je inspireren om te gaan ervaren wat voor jóu belangrijk is. Wat voor jou een fijn leven kan creëren, waardoor je de energie weer voelt stromen.

En mocht je daar wat handvatten bij nodig hebben: die kan ik je geven. Ik heb al tientallen mensen begeleid en ook door mijn eigen ervaringen kan ik gids zijn op jou pad. In een (gratis) inspiratiegesprek kan ik jou aan de hand van jouw vraagstuk aangeven wat ik voor je kan betekenen. 

Ondersteuning
Dit ben ik!

Dit ben ik!

Dit ben ik! it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker. Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie naborstkanker. Het was een rollercoaster met gierende...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)