Verbinding
met jezelf

Hoe voelt het: in verbinding zijn met jezelf?

Voor mij voelde het als thuiskomen. Jaren ben ik bezig geweest met wat anderen van mij vonden. Ik wilde het iedereen naar de zin maken; ik wilde aardig gevonden worden. Daardoor zette ik mezelf vaak op de laatste plaats. Op mijn werk deed ik 120% mijn best, zodat ik de waardering kreeg waar ik zo naar op zoek was. Ik liep mezelf voorbij en schakelde mijn gevoel uit. Ik was niet in verbinding met mezelf.

Alle kleine subtiele signalen van mijn lichaam negeerde ik en dat is lang goed gegaan. Totdat mijn lijf rigoureus aangaf dat het genoeg was.

Dat was een echte wake-up call voor me. Hoe had ik het toch zover kunnen laten komen? Hoe had ik mij zo kunnen verliezen in het steeds weer een tandje erbij zetten bij mijn werkgever, terwijl ik het belangrijkste vergat: goed voor mezelf zorgen?

O, ik at gezond en deed aan sport. Ik vergat echter mijn mentale ik te voeden. En die stond in overlevingsstand en vrat energie. Ik had nergens meer zin in. Zelfs tegen de kleinste klusjes zag ik als een berg op. Ik vond dat het zo niet langer kon.

Ik ben gaan onderzoeken hoe ik weer lekker in mijn vel zou komen te zitten. Ik heb een jaarprogramma gevolgd en heb de hulp ingeroepen van een coach (ook als je zelf coach bent heb je af en toe ondersteuning nodig van een andere professional). Door met mezelf aan de slag te gaan heb ik veel inzichten gekregen in waar ik blij van word en energie van krijg. Door hier dagelijks mee bezig te zijn kwam ik steeds meer in verbinding met mezelf. Ik leef nu veel meer vanuit mijn gevoel en ik merk heel snel wanneer ik weer teveel ‘in mijn hoofd zit’. En ik heb besloten om me volledig met mijn praktijk bezig te houden.

Ik ben blij dat ik destijds voor mezelf heb gekozen. Het lijkt egoïstisch, maar dat is het juist niet. Ik ben een veel blijer mens geworden, ik ben in balans en dat straal ik ook uit naar anderen. En die worden aangestoken door mijn enthousiasme. Zo maak ik op mijn manier de wereld mooier.

In mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki, ondersteun ik cliënten die graag weer in verbinding willen komen met zichzelf. Door het toepassen van verschillende methodieken breng ik iemand weer naar haar of zijn kracht. Ik bied veiligheid en vertrouwen. Mijn missie is om mensen weer te laten leven vanuit hun kracht. En dat doe ik vol passie! Mijn kracht als Holistisch Mentor is, dat ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Veel mensen hebben al ja gezegd tegen zichzelf. Hieronder lees je enkele recensies:

Mariëtte brengt rust. Ze stelt me op mijn gemak, luistert wat de vraag is en past daar haar behandeling op aan. Perfect toegesneden op de vraag.

Ze maakte direct haar inschatting en ging daar heel integer en zorgvuldig mee om. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Het effect voelde goed en heeft mij goed gedaan.

Mariëtte straalt rust en vertrouwen uit, ze is erg integer. Ze heeft enorm veel kennis en straalt een sterke, zekere energie uit.

Wil je graag ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? In een (gratis) inzichtgesprek gaan we dit samen onderzoeken.

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)