Houd jij een strandbal onder water?

“Ze bruist weer van energie. We hebben een opstelling gedaan en er kwam naar boven wat er gezien wilde worden. Het bleek verdriet te zijn dat ze ver had weggestopt en waar ze eigenlijk niet meer aan dacht. Erover pratend bleek, dat het haar had belemmerd in haar doen en laten. Door het verdriet aan te kijken erkende ze dat het er is. En dat gaf haar al meer ruimte. Het voelde voor haar alsof er een energetische blokkade was opgeruimd; de energie stroomde weer door haar lijf. Nu ze weet wat haar onbewust dwarszat kunnen we er gericht aan gaan werken.”

Sommige zaken, en dat kan van alles zijn, willen gezien worden. Vaak zijn ze heel ver weggestopt om de emoties en de pijn niet meer te hoeven voelen. En elke keer dat het toch de kop weer opsteekt, wordt het verder weggeduwd. Je kunt het vergelijken met een strandbal die je onder water probeert te duwen: hoewel het een lichte bal is, kost het je best wat energie. Stel je eens voor hoeveel kracht het kost als je die bal constant en voor langere tijd onderduwt.

Iets dergelijks gebeurt ook in je lichaam. Niet doorleefde emoties of pijn zetten zich vast in je lijf en dat kost je heel wat energie om die daar te houden. Als dat langdurig is, gaat je lichaam signalen afgeven, zoals bijvoorbeeld: (vage) pijnklachten, lusteloosheid, je niet lekker in je vel voelen, om het minste of geringste in huilen uitbarsten.

Ik kan me voorstellen dat je graag van die klachten af wilt. En daar kan ik je bij ondersteunen.

Met systemisch werk gaan we samen onderzoeken wat de onderliggende oorzaak van je klachten is. Met poppetjes, edelstenen of grondankers achterhalen we op een zachte manier wat er vastzit en in beweging gezet kan worden.

Wil jij graag die strandbal ver weg schoppen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en gratis inzichtgesprek. Ik spreek je graag!

Ondersteuning
Hoe voelt het: in verbinding zijn met jezelf?

Hoe voelt het: in verbinding zijn met jezelf?

In mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki, ondersteun ik cliënten die graag weer in verbinding willen komen met zichzelf. Door het toepassen van verschillende methodieken breng ik iemand weer naar haar of zijn kracht. Ik bied veiligheid en vertrouwen. Mijn missie is om mensen weer te laten leven vanuit hun kracht. En dat doe ik vol passie! Mijn kracht als Holistisch Mentor is, dat ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen.

Read More

Reiki
Wat doe ik met… Reiki?

Wat doe ik met… Reiki?

Door de huidige maatregelen is een fysieke Reikibehandeling niet mogelijk. Daarom geef ik veel ‘Reiki op afstand’ behandelingen. Hierbij stem ik me (na toestemming) af op degene die Reiki kan gebruiken. De Reiki energie is heel krachtig en zal ook op deze manier het zelfhelend vermogen van jou stimuleren.

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)