Heb je je koffer al
ingepakt voor de
avontuurlijke reis?

Gedurende je leven maak je van alles mee. Veel mooie dingen, maar ook verdrietige zaken. En als je die niet doorleefd hebt, zetten die zich vast in je lichaam. Je neemt als het ware ballast mee in je koffer of rugzak.

Bekijk die ballast eens als een kledingstuk waar je uitgegroeid bent: het begint een beetje te knellen en te schuren en het zit niet meer zo lekker.

In de reis die we samen gaan ondernemen zullen we kijken welke kleding nog wél bij je past en welke je tijdens het avontuur kunt achterlaten. Misschien kun je in de excursies wel nieuwe kleding kopen en geeft je dat veel voldoening.

 

Wil jij onderzoeken wat je allemaal meedraagt in je koffer?
Voel je welkom voor een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)