Laat jij de wijze vrouw
in je spreken?

Of druk je die steeds weg, bang voor wat anderen daarvan zullen zeggen? Er zal een wereld voor je opengaan als je gaat vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Los van alle ideeën, overtuigingen en verwachtingen die je zelf en anderen van je hebben. Leven vanuit je diepste kern, vanuit wie je écht bent, je authentieke zelf.

Als je heel eerlijk naar jezelf kijkt: vervul je nog rollen waar je volledig achterstaat? Rollen die je altijd vol overgave en enthousiasme hebt gedaan, maar die je nu veel energie kosten. Dat komt wellicht omdat ze niet meer bij je passen.

Je bent aan het bewegen naar een nieuwe levensfase. De rollen, die een deel van je identiteit zijn (geworden), beginnen te schuren. Je merkt dat je minder zin hebt om ze nog te blijven doen.

Maar ja, wat dan? Sommige dingen doe je al jaren en ze vormen een soort veilige haven. Je weet precies wat je er aan hebt. Om dat los te laten is heel spannend. Diep van binnen weet je wel dat het beter is om te stoppen met bepaalde dingen, maar wellicht heb je nog niet genoeg moed verzameld om het daadwerkelijk te doen.

Moet er eerst iets ernstigs gebeuren voordat je de knoop doorhakt? Veel vrouwen blijven koste wat het kost doorgaan, zelfs spreekwoordelijk lopend op hun tandvlees. Is het jou dat waard? Dingen blijven doen die je ontzettend veel energie kosten? Tot een burn out of ernstige ziekte aan toe?

Geloof me, het is het niet waard. Ik heb alle signalen genegeerd, totdat ik met een burn out en borstkanker thuis kwam te zitten. Die periode heeft me de ogen geopend en ik ben mijn leven anders gaan inrichten. En dat had ik jaren eerder moeten doen.

Lieve vrouw, je hoeft niet te wachten totdat je helemaal opgebrand bent. Als je nu merkt dat je niet meer zo lekker in je vel zit, niet meer op de juiste werkplek zit of dingen anders wilt gaan doen, trek dan aan de bel.

Samen gaan we dan kijken wat je kunt doen om te veranderen en weer lol in je leven te krijgen. Om keuzes te maken die vanuit jóu komen en waar je helemaal achter staat.

Op 7 juni 2024 start ik met het programma ‘de emotionele overgang, en nu?’ Tijdens 7 livedagen gaan we op zoek naar wie jij écht bent en leer je belemmerende overtuigingen en patronen los te laten. Dit doen we met een groep vrouwen die met hetzelfde worstelen als jij. We gaan veel de natuur in en allerlei oefeningen doen om dichter bij je kern te komen.

Daarnaast krijg je ook 3 coach- en 3 Reikisessies, om individuele stukken aan te pakken. En een aantal online Zoomsessies om al je vragen te stellen.

Lijkt jou dit iets? Neem dan contact met me op. In een gratis en vrijblijvend inspiratiegesprek kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen.

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)