Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

De cadeaubon kost € 55,00 (normale prijs is € 65,00). Deze kortingsactie is geldig tot 9 mei 2021.

Tip: zo’n sessie is ook leuk om jezelf of een vriend/vriendin cadeau te doen 😊

Reacties:
Ik ben blij dat ik even tijd voor mezelf heb genomen. Ik voelde me na die sessie heerlijk ontspannen en relaxt.

Ik sta in het midden van 3 klankschalen. De trillingen en geluiden brengen een gevoel in mij teweeg van: ‘ik wil hier wel voor altijd blijven staan, zo fijn’.

Mijn ervaring met de behandeling is dat ze werkelijk in staat was mijn energieblokkades op te heffen en te balanceren. Ik voelde me merkbaar beter.

Wil je zo’n fijne cadeaubon?

Aanvragen kan via:

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)