Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

De cadeaubon kost € 55,00 (normale prijs is € 65,00). Deze kortingsactie is geldig tot 9 mei 2021.

Tip: zo’n sessie is ook leuk om jezelf of een vriend/vriendin cadeau te doen 😊

Reacties:
Ik ben blij dat ik even tijd voor mezelf heb genomen. Ik voelde me na die sessie heerlijk ontspannen en relaxt.

Ik sta in het midden van 3 klankschalen. De trillingen en geluiden brengen een gevoel in mij teweeg van: ‘ik wil hier wel voor altijd blijven staan, zo fijn’.

Mijn ervaring met de behandeling is dat ze werkelijk in staat was mijn energieblokkades op te heffen en te balanceren. Ik voelde me merkbaar beter.

Wil je zo’n fijne cadeaubon?

Aanvragen kan via:

Ondersteuning
Houd jij een strandbal onder water?

Houd jij een strandbal onder water?

Sommige zaken, en dat kan van alles zijn, willen gezien worden. Vaak zijn ze heel ver weggestopt om de emoties en de pijn niet meer te hoeven voelen. En elke keer dat het toch de kop weer opsteekt, wordt het verder weggeduwd. Je kunt het vergelijken met een strandbal die je onder water probeert te duwen: hoewel het een lichte bal is, kost het je best wat energie. Stel je eens voor hoeveel kracht het kost als je die bal constant en voor langere tijd onderduwt.

Read More

Reiki
Wat doe ik met… Reiki?

Wat doe ik met… Reiki?

Door de huidige maatregelen is een fysieke Reikibehandeling niet mogelijk. Daarom geef ik veel ‘Reiki op afstand’ behandelingen. Hierbij stem ik me (na toestemming) af op degene die Reiki kan gebruiken. De Reiki energie is heel krachtig en zal ook op deze manier het zelfhelend vermogen van jou stimuleren.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)