Nieuwjaar

Een nieuw jaar ligt voor je. 365 dagen, als lege bladzijden, die je zelf nog helemaal kunt gaan vormgeven, inkleuren en creëren. Misschien heb je wel goede voornemens om dingen écht anders te gaan doen dit jaar. Wil je eindelijk de stap naar je mooiste leven gaan zetten.
Dingen doen waar ik blij van word of energie van krijg hangt voor mij niet vast aan een goed voornemen aan het begin van een jaar. Ik kan er élk moment voor kiezen. Reiki heeft me daar heel erg bij geholpen. Door me de Reiki leefregels eigen te maken leef ik veel meer in het moment en maak ik ‘juist vandaag’ bepaalde keuzes. Door er op zo’n manier mee om te gaan heb ik veel meer bereikt dan dat ik met goede voornemens zou hebben gedaan.

Dit is hoe het voor mij werkt; voor jou kan dat heel anders zijn en dat is helemaal prima. Het mooie is, dat je alles al in je hebt. De zaadjes om je mooiste leven te leven heb je al in je. Soms heeft het alleen wat hulp nodig om zichtbaar te worden.

Ik wens je een spetterend 2023 toe, waarin je nog meer zaadjes in je kunt laten ontkiemen, je persoonlijk verder kunt ontwikkelen en je mooiste dromen uitkomen.

Ik hoop je weer te zien in het komende jaar.

Ondersteuning
Emotionele overgang

Emotionele overgang

Emotionele overgangDaar zit je dan: verhit door een opvlieger en met chaos in je hoofd. En als je in de spiegel kijkt zie je iemand die moe, lusteloos en zoekend is. Ben jij die vrouw die normaal gesproken 10 ballen in de lucht houdt en fluitend haar ding doet? Is...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)