Nieuwjaar

Een nieuw jaar ligt voor je. 365 dagen, als lege bladzijden, die je zelf nog helemaal kunt gaan vormgeven, inkleuren en creëren. Misschien heb je wel goede voornemens om dingen écht anders te gaan doen dit jaar. Wil je eindelijk de stap naar je mooiste leven gaan zetten.
Dingen doen waar ik blij van word of energie van krijg hangt voor mij niet vast aan een goed voornemen aan het begin van een jaar. Ik kan er élk moment voor kiezen. Reiki heeft me daar heel erg bij geholpen. Door me de Reiki leefregels eigen te maken leef ik veel meer in het moment en maak ik ‘juist vandaag’ bepaalde keuzes. Door er op zo’n manier mee om te gaan heb ik veel meer bereikt dan dat ik met goede voornemens zou hebben gedaan.

Dit is hoe het voor mij werkt; voor jou kan dat heel anders zijn en dat is helemaal prima. Het mooie is, dat je alles al in je hebt. De zaadjes om je mooiste leven te leven heb je al in je. Soms heeft het alleen wat hulp nodig om zichtbaar te worden.

Ik wens je een spetterend 2023 toe, waarin je nog meer zaadjes in je kunt laten ontkiemen, je persoonlijk verder kunt ontwikkelen en je mooiste dromen uitkomen.

Ik hoop je weer te zien in het komende jaar.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)