Passie

Waar beginnen je ogen van te stralen als je het erover hebt?
Waar ben je heel enthousiast over?
Wat geeft je veel energie?
Wat zie je als je passie?

Ik wil je graag meenemen in míjn passie en dat is: kennis delen. Daar word ik heel enthousiast van. Ik ben mijn hele leven lang al aan het leren en veel informatie aan het opnemen. In de laatste 8 jaar is dat in een stroomversnelling gekomen, doordat ik opleidingen en cursussen volgde die goed bij me pasten en waar ik enorm door geïnspireerd werd. Er was echt iets aangezet in mij; ik was als een spons en wilde nog meer mijn kennis verbreden.

Al deze opgedane kennis wil ik graag nóg meer gaan delen. Eigenlijk ben ik al sinds mijn jeugd mijn ‘wijsheid’ aan het verspreiden: Als tiener begon ik al kinderen ponyrijles te geven; mijn eerste echte baan was instructeur en in mijn andere rollen in loondienst heb ik veel collega’s wegwijs gemaakt in (personeels-)systemen en computerprogramma’s.

In mijn eigen praktijk ben ik doorgegaan met mijn kennis delen: alles wat ik heb geleerd van mijn eigen ervaringen en in mijn opleidingen tot Holistisch Therapeut, Coach en Reiki Trainer zet ik in bij de sessies met mijn cliënten en met het geven van Reikicursussen en workshops. Ik vind het ook geweldig om als Mentor te fungeren. Ik denk dat ik een geboren ‘juf’ ben .

Ik merk steeds meer dat de kennis die ik heb opgedaan, maar ook oude wijsheid vanuit mijn vrouwenlijn en roots, verder verspreid mag worden. Ik wil delen hoe je o.a.:

  • je innerlijke vuur kunt ontdekken.
  • de inzichten die je hebt opgedaan in je leven kunt inzetten om een verandering in jezelf teweeg te brengen
  • beperkende overtuigingen kunt omzetten in positieve gedachten
  • kunt ontdekken waar je energie van krijgt en blij van wordt.

Lijkt het je leuk om een begin te maken met je persoonlijke onderzoek met behulp van mijn ervaring?

 

Neem dan contact met me op voor een (gratis en vrijblijvend) inspiratiegesprek

Mariëtte
Ondersteuning
Emotionele overgang

Emotionele overgang

Emotionele overgangDaar zit je dan: verhit door een opvlieger en met chaos in je hoofd. En als je in de spiegel kijkt zie je iemand die moe, lusteloos en zoekend is. Ben jij die vrouw die normaal gesproken 10 ballen in de lucht houdt en fluitend haar ding doet? Is...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)