Reiki plus 10-strippenkaart

Hoe zou het voor je zijn om regelmatig tijd voor jezelf te hebben? Om rust en ontspanning te ervaren? Om weer vol energie je dagelijkse dingen te kunnen doen?

Dan is Reiki plus iets voor je! Een Reikibehandeling in combinatie met klankschalen en edelstenen laat je een diepe ontspanning ervaren. Je voelt de energie door je lichaam tintelen en je ervaart meer rust in je hoofd. Doordat je aandacht niet meer zoveel bij je hoofd is, kun je weer genieten van kleine dingen en aandacht besteden aan zaken die er voor jou toe doen. Reiki vermindert stress en gepieker en je kunt bewuster en energieker leven. Je komt meer in verbinding met jezelf en daardoor voel je beter wat écht bij je past. Doordat je aandacht aan jezelf besteedt groeit het vertrouwen in jezelf en de mogelijkheden die je hebt.

Wil je dat ook graag ervaren?

Normale prijs is € 650,00,
aanbieding voor € 585,00

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)