Reiki plus 10-strippenkaart

Hoe zou het voor je zijn om regelmatig tijd voor jezelf te hebben? Om rust en ontspanning te ervaren? Om weer vol energie je dagelijkse dingen te kunnen doen?

Dan is Reiki plus iets voor je! Een Reikibehandeling in combinatie met klankschalen en edelstenen laat je een diepe ontspanning ervaren. Je voelt de energie door je lichaam tintelen en je ervaart meer rust in je hoofd. Doordat je aandacht niet meer zoveel bij je hoofd is, kun je weer genieten van kleine dingen en aandacht besteden aan zaken die er voor jou toe doen. Reiki vermindert stress en gepieker en je kunt bewuster en energieker leven. Je komt meer in verbinding met jezelf en daardoor voel je beter wat écht bij je past. Doordat je aandacht aan jezelf besteedt groeit het vertrouwen in jezelf en de mogelijkheden die je hebt.

Wil je dat ook graag ervaren?

Normale prijs is € 650,00,
aanbieding voor € 585,00

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)