Reiki plus 10-strippenkaart

Hoe zou het voor je zijn om regelmatig tijd voor jezelf te hebben? Om rust en ontspanning te ervaren? Om weer vol energie je dagelijkse dingen te kunnen doen?

Dan is Reiki plus iets voor je! Een Reikibehandeling in combinatie met klankschalen en edelstenen laat je een diepe ontspanning ervaren. Je voelt de energie door je lichaam tintelen en je ervaart meer rust in je hoofd. Doordat je aandacht niet meer zoveel bij je hoofd is, kun je weer genieten van kleine dingen en aandacht besteden aan zaken die er voor jou toe doen. Reiki vermindert stress en gepieker en je kunt bewuster en energieker leven. Je komt meer in verbinding met jezelf en daardoor voel je beter wat écht bij je past. Doordat je aandacht aan jezelf besteedt groeit het vertrouwen in jezelf en de mogelijkheden die je hebt.

Wil je dat ook graag ervaren?

Normale prijs is € 650,00,
aanbieding voor € 585,00

Ondersteuning
Houd jij een strandbal onder water?

Houd jij een strandbal onder water?

Sommige zaken, en dat kan van alles zijn, willen gezien worden. Vaak zijn ze heel ver weggestopt om de emoties en de pijn niet meer te hoeven voelen. En elke keer dat het toch de kop weer opsteekt, wordt het verder weggeduwd. Je kunt het vergelijken met een strandbal die je onder water probeert te duwen: hoewel het een lichte bal is, kost het je best wat energie. Stel je eens voor hoeveel kracht het kost als je die bal constant en voor langere tijd onderduwt.

Read More

Reiki
Wat doe ik met… Reiki?

Wat doe ik met… Reiki?

Door de huidige maatregelen is een fysieke Reikibehandeling niet mogelijk. Daarom geef ik veel ‘Reiki op afstand’ behandelingen. Hierbij stem ik me (na toestemming) af op degene die Reiki kan gebruiken. De Reiki energie is heel krachtig en zal ook op deze manier het zelfhelend vermogen van jou stimuleren.

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)