Wat doe ik
met… Reiki?

Vanaf mijn jeugd heb ik meerdere keren te horen gekregen dat ik iets met de kracht in mijn handen zou moeten doen. Ik had het eerst te druk met andere zaken om daar echt aandacht aan te besteden. Totdat ik in 2012 met Reiki in aanraking ben gekomen door mijn paard, Blossom. Ze zat wat vast in haar lijf en mijn trainster wist iemand die haar kon helpen. Diana heeft haar behandeld met Reiki en ze gaf aan dat ik dit ook zelf kon doen bij Blossom.

Daar had ik wel interesse in en zo ben ik met Reikicursussen begonnen. Ik vond het een fijne, zachte manier om energie door te geven. Reiki geef ik door via mijn handen in verschillende posities op het lichaam. De energie ondersteunt zowel mens als dier. Ik heb Reiki veel op mezelf toegepast en ik merkte dat ik lekkerder in mijn vel kwam te zitten. (Vage) lichamelijke klachten werden minder of bleven weg. Ik kwam weer in balans, kreeg meer rust in mijn hoofd.

Dat wilde ik anderen ook laten ervaren

Ik heb veel mensen fysiek en op afstand mogen behandelen. De reacties waren positief: men voelde zich heel ontspannen, had een tintelend gevoel in het lichaam of voelde zich rustiger. Een aantal was wat sceptisch, voelde niet direct iets of kon het niet beschrijven. De Reiki energie had wel zijn werk gedaan; na een aantal weken merkten ze toch een verandering op.

Sinds 2018 ben ik Reiki Trainer, een Master die ook cursussen mag geven. De opleiding tot Trainer heeft me nóg meer verdieping en inzichten gegeven in wie ik werkelijk ben. De Reikicursussen geef ik met passie. Het geeft me veel voldoening als cursisten ontdekken wat Reiki allemaal voor ze kan betekenen.

Door de huidige maatregelen is een fysieke Reikibehandeling niet mogelijk. Daarom geef ik veel ‘Reiki op afstand’ behandelingen. Hierbij stem ik me (na toestemming) af op degene die Reiki kan gebruiken. De Reiki energie is heel krachtig en zal ook op deze manier het zelfhelend vermogen van jou stimuleren.

Wil jij eens ervaren wat Reiki op een liefdevolle en zachte manier voor je kan doen? Of heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met me op en ik leg je graag alles uit.

Ondersteuning
Dit ben ik!

Dit ben ik!

Dit ben ik! it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker. Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie naborstkanker. Het was een rollercoaster met gierende...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)