True colors

True Colors, het mooie nummer van Cindy Lauper.

Alles wat je meemaakt en denkt te moeten doen kan je ware zelf verbergen. Soms doe je je anders voor dan je bent, omdat je wellicht aan verwachtingen van jezelf of anderen wilt voldoen. Misschien wil je wel laten zien dat je die sterke man of vrouw bent die alles aankan. De vraag is dan of je dingen vanuit je hart doet of omdat het moet. En kun je je afvragen of je hier gelukkig van wordt. Je wilt wel veranderen, maar weet niet hoe. Gewoontes zijn vaak ingesleten en lastig te veranderen.

Jarenlang was ik niet degene die ik diep van binnen was. Ik zat in een rol die ik mezelf had opgelegd, hoewel ik wist dat die slecht voor me was. Ik wilde iedereen en vooral mezelf bewijzen dat ik alles aankon en werkte ook heel hard. Het kostte me veel energie en ik was de verbinding met mezelf kwijt. Daar kwam verandering in toen ik aan mezelf ging werken. Het was niet altijd makkelijk, maar door de persoonlijke groei en keuzes die ik heb gemaakt kan ik mijn true colors laten zien. En ik voel me er heel goed bij.

Hoe is dat voor jou?
Wat zijn jouw true colors?
Wie ben je echt diep van binnen?
Wie ben je zonder overtuigingen en verwachtingen die anderen van je hebben?

Mooie levensvragen om eens over te mijmeren. En mocht je daar wat hulp bij nodig hebben, dan kun je een afspraak maken om (vrijblijvend) een keer te sparren.

Ik spreek je graag

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)