Verstoppen

Heb jij wel eens het gevoel dat je je wilt verstoppen? Dat je je niet veilig voelt in de omgeving waar je bent? Of dat je iets uit de weg wilt gaan omdat het niet fijn voelt?

Dat gevoel van onveiligheid kan vanuit heel vroeger komen. Als baby/jong kind was je helemaal afhankelijk van jouw ouders/verzorgers. Bijvoorbeeld: als baby kon je alleen communiceren d.m.v. huilen, als je honger had of aandacht wilde. Als je niet gelijk werd opgepakt kon je dat registreren als onveilig. Zoals vroeger regelmatig gezegd werd: Van huilen werd je sterk en je kreeg er goede longen van, overigens met de beste bedoelingen. Maar eigenlijk werd er niet aan een basisbehoefte voldaan en het gevoel van veiligheid werd aangetast.

Tijdens het opgroeien maakte je ook allerlei situaties mee, die toen voor jou als kind onveilig konden voelen. Bijvoorbeeld autoritaire mensen die hun zin wilden doordrijven, overprikkeling op allerlei gebied, meningen die anderen wilden doordrukken, enz. Als je daar gevoelig voor bent triggert dat steeds het onveilige gevoel dat je al vanaf je vroegste kinderjaren meeneemt. Als volwassene sta je er misschien niet zo bij stil en denk je misschien: heb ik me daar druk om gemaakt? Als klein kind heeft zo’n situatie veel impact en dat neem je je hele leven mee.

In deze reis gaan we onderzoeken wat de veiligheid in jezelf is en hoe je die naar boven kunt halen. Dat je goed bent zoals je bent. Dat je jezelf kunt omarmen en een schouderklopje kunt geven. Hoe fijn zou dat zijn als je helemaal blij bent met jezelf en dat je de veiligheid in jezelf kunt omarmen?

Wil je dit graag ontdekken? Maak dan een afspraak voor een inspiratiegesprek, waarin we samen gaan onderzoeken hoe je je veilig bij jezelf kunt voelen.

Ondersteuning
Emotionele overgang

Emotionele overgang

Emotionele overgangDaar zit je dan: verhit door een opvlieger en met chaos in je hoofd. En als je in de spiegel kijkt zie je iemand die moe, lusteloos en zoekend is. Ben jij die vrouw die normaal gesproken 10 ballen in de lucht houdt en fluitend haar ding doet? Is...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)