Verstoppen

Heb jij wel eens het gevoel dat je je wilt verstoppen? Dat je je niet veilig voelt in de omgeving waar je bent? Of dat je iets uit de weg wilt gaan omdat het niet fijn voelt?

Dat gevoel van onveiligheid kan vanuit heel vroeger komen. Als baby/jong kind was je helemaal afhankelijk van jouw ouders/verzorgers. Bijvoorbeeld: als baby kon je alleen communiceren d.m.v. huilen, als je honger had of aandacht wilde. Als je niet gelijk werd opgepakt kon je dat registreren als onveilig. Zoals vroeger regelmatig gezegd werd: Van huilen werd je sterk en je kreeg er goede longen van, overigens met de beste bedoelingen. Maar eigenlijk werd er niet aan een basisbehoefte voldaan en het gevoel van veiligheid werd aangetast.

Tijdens het opgroeien maakte je ook allerlei situaties mee, die toen voor jou als kind onveilig konden voelen. Bijvoorbeeld autoritaire mensen die hun zin wilden doordrijven, overprikkeling op allerlei gebied, meningen die anderen wilden doordrukken, enz. Als je daar gevoelig voor bent triggert dat steeds het onveilige gevoel dat je al vanaf je vroegste kinderjaren meeneemt. Als volwassene sta je er misschien niet zo bij stil en denk je misschien: heb ik me daar druk om gemaakt? Als klein kind heeft zo’n situatie veel impact en dat neem je je hele leven mee.

In deze reis gaan we onderzoeken wat de veiligheid in jezelf is en hoe je die naar boven kunt halen. Dat je goed bent zoals je bent. Dat je jezelf kunt omarmen en een schouderklopje kunt geven. Hoe fijn zou dat zijn als je helemaal blij bent met jezelf en dat je de veiligheid in jezelf kunt omarmen?

Wil je dit graag ontdekken? Maak dan een afspraak voor een inspiratiegesprek, waarin we samen gaan onderzoeken hoe je je veilig bij jezelf kunt voelen.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)