Vrouwencirkel

 

Al heel lang heb ik een wens om vrouwen meer met elkaar te verbinden en in goede energie dingen met elkaar te delen. Vaak zie je in werksituaties of bij vrouwen onderling dat er een soort kift is. Jaloers zijn op een ander, omdat zij het net even beter doet dan jezelf of er leuker uitziet. Elkaar niet ondersteunen.

In deze vrouwencirkels gaat het om verbinding, om elkaar te versterken, om samen die krachtige energie te vormen.

Ik heb een aantal sessies mogen meemaken met gelijkgestemde vrouwen en de energie die we samen konden neerzetten was sky high. Het geeft zóveel kracht met elkaar. We konden dingen bereiken op allerlei gebied, die we normaal in ons eentje niet hadden kunnen behalen.

En dat wil ik verder verspreiden.

Ik ga vrouwencirkels organiseren. Met gelijkgestemde vrouwen lekker buiten, in de natuur, bij het kampvuur, afstemmen op elkaar en op de omgeving. En na een fijne meditatie of visualisatie gesprekken aangaan over het aanboren van innerlijke kracht, wijsheden en talenten. Op spiritueel gebied ervaringen delen en de sisterhood versterken. We kunnen gebruik maken van elkaars kennis en ervaring en zo leraar en leerling zijn. Want samen kunnen we zoveel meer.

De vrouwencirkels zijn voorlopig eerst op uitnodiging. Zo kan ik de groep fijn op elkaar afstemmen.

Wil je ook graag meedoen aan zo’n speciale vrouwencirkel? Laat dan een berichtje achter.

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)