Vrouwencirkel

 

Al heel lang heb ik een wens om vrouwen meer met elkaar te verbinden en in goede energie dingen met elkaar te delen. Vaak zie je in werksituaties of bij vrouwen onderling dat er een soort kift is. Jaloers zijn op een ander, omdat zij het net even beter doet dan jezelf of er leuker uitziet. Elkaar niet ondersteunen.

In deze vrouwencirkels gaat het om verbinding, om elkaar te versterken, om samen die krachtige energie te vormen.

Ik heb een aantal sessies mogen meemaken met gelijkgestemde vrouwen en de energie die we samen konden neerzetten was sky high. Het geeft zóveel kracht met elkaar. We konden dingen bereiken op allerlei gebied, die we normaal in ons eentje niet hadden kunnen behalen.

En dat wil ik verder verspreiden.

Ik ga vrouwencirkels organiseren. Met gelijkgestemde vrouwen lekker buiten, in de natuur, bij het kampvuur, afstemmen op elkaar en op de omgeving. En na een fijne meditatie of visualisatie gesprekken aangaan over het aanboren van innerlijke kracht, wijsheden en talenten. Op spiritueel gebied ervaringen delen en de sisterhood versterken. We kunnen gebruik maken van elkaars kennis en ervaring en zo leraar en leerling zijn. Want samen kunnen we zoveel meer.

De vrouwencirkels zijn voorlopig eerst op uitnodiging. Zo kan ik de groep fijn op elkaar afstemmen. 

Wil je ook graag meedoen aan zo’n speciale vrouwencirkel? Laat dan een berichtje achter.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)