Wat wil je later worden?

Kun je je deze vraag nog herinneren van de basisschool?

Ik wilde graag cowboy of indiaan worden. Lekker de hele dag met de paarden bezig zijn en lange buitenritten maken. Op de middelbare school veranderde dat in dierenarts, maar ik bleek het verkeerde vakkenpakket te hebben helaas.

Omdat ik geen vastomlijnd plan had ben ik in een aantal banen ‘gerold’. Het gaf me wel voldoening, maar ik voelde dat er meer in me zat. Na een aantal jaren een bepaalde functie uitgevoerd te hebben werd ik onrustig en was ik toe aan wat nieuws. Dit ging zo jaren door, maar het bleef ‘schuren’. Was dit het nu? Het kostte me steeds meer energie en ik werd er ook niet meer zo blij van. Mijn lichaam gaf ook allerlei signalen af.

De ommekeer kwam tijdens mijn opleiding tot Holistisch Therapeut.

Dit was waar ik anderen mee wilde ondersteunen!

Samen op onderzoek naar de klacht; de kern van het vraagstuk boven water krijgen. Met verschillende methodieken cliënten in hun kracht zetten.

Ik ervaar veel voldoening als ik mensen blij de deur uit zie gaan. En ik blijf me ontwikkelen door verschillende cursussen te volgen.

Deze stap had ik jaren eerder kunnen zetten, maar blijkbaar moest ik er naartoe groeien. In mijn omgeving vroegen mensen: ‘ga jij op deze leeftijd nog een eigen bedrijf opzetten?’ Ja dus. Nou vind ik leeftijd maar een getal en ik voelde aan alles dat dit mijn missie was. Ik heb dit dan ook doorgezet en ik ben blij dat ik toen de keuze heb gemaakt.

Wil jij voor jezelf onderzoeken wat je later wilt worden?

En of je nog op de juiste werkplek zit?

Laat je niet beïnvloeden door wat iedereen zegt of vindt, maar luister naar je hart.

En heb je daarbij ondersteuning nodig?

Ik help je graag.

Overigens is het met het ‘cowboy of indiaan worden’ ook goed gekomen. Ik doe al jaren met veel plezier aan western rijden met mijn paarden.

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)