Wat wil je later worden?

Kun je je deze vraag nog herinneren van de basisschool?

Ik wilde graag cowboy of indiaan worden. Lekker de hele dag met de paarden bezig zijn en lange buitenritten maken. Op de middelbare school veranderde dat in dierenarts, maar ik bleek het verkeerde vakkenpakket te hebben helaas.

Omdat ik geen vastomlijnd plan had ben ik in een aantal banen ‘gerold’. Het gaf me wel voldoening, maar ik voelde dat er meer in me zat. Na een aantal jaren een bepaalde functie uitgevoerd te hebben werd ik onrustig en was ik toe aan wat nieuws. Dit ging zo jaren door, maar het bleef ‘schuren’. Was dit het nu? Het kostte me steeds meer energie en ik werd er ook niet meer zo blij van. Mijn lichaam gaf ook allerlei signalen af.

De ommekeer kwam tijdens mijn opleiding tot Holistisch Therapeut.

Dit was waar ik anderen mee wilde ondersteunen!

Samen op onderzoek naar de klacht; de kern van het vraagstuk boven water krijgen. Met verschillende methodieken cliënten in hun kracht zetten.

Ik ervaar veel voldoening als ik mensen blij de deur uit zie gaan. En ik blijf me ontwikkelen door verschillende cursussen te volgen.

Deze stap had ik jaren eerder kunnen zetten, maar blijkbaar moest ik er naartoe groeien. In mijn omgeving vroegen mensen: ‘ga jij op deze leeftijd nog een eigen bedrijf opzetten?’ Ja dus. Nou vind ik leeftijd maar een getal en ik voelde aan alles dat dit mijn missie was. Ik heb dit dan ook doorgezet en ik ben blij dat ik toen de keuze heb gemaakt.

Wil jij voor jezelf onderzoeken wat je later wilt worden?

En of je nog op de juiste werkplek zit?

Laat je niet beïnvloeden door wat iedereen zegt of vindt, maar luister naar je hart.

En heb je daarbij ondersteuning nodig?

Ik help je graag.

Overigens is het met het ‘cowboy of indiaan worden’ ook goed gekomen. Ik doe al jaren met veel plezier aan western rijden met mijn paarden.

Ondersteuning
Nieuwe ideeën

Nieuwe ideeën

Hoe waren de feestdagen voor je? Heb je genoten of ben je blij dat ze achter de rug zijn en het ‘gewone’ leven zijn gangetje weer gaat?

Ik was geveld door de griep en heb daardoor weinig van de feestdagen meegekregen. Op zich vond ik het jammer dat ik niet aan de gezelligheid kon meedoen, maar het dwong mij ook tot vertraging: luisteren naar wat mijn lichaam nodig had en het dat ook geven. Lief zijn voor mezelf. En dat heeft me heel goed gedaan. Het hoofd uitzetten en met de flow meegaan.

Read More

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau voor moederdag?
Dan heb je het gevonden: de cadeaubon voor een ontspanningsbehandeling! De bon en enkele kleine cadeautjes worden in een feestelijke envelop verstuurd. Ophalen kan natuurlijk ook.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)