Wat wilde je
later worden?

Weet je nog dat je als klein meisje grote plannen had over wat je later wilde worden? Het is nu later. En, hoe is het gegaan? Zijn je dromen uitgekomen? Doe je wat je als kind het allerliefste wilde? Of ben je opgenomen in de massa en doe je wat anderen van je verwachten?

Zou jij die stralende diamant in jezelf weer meer willen laten schitteren? En je mooiste leven willen leven? En doen waar je als klein meisje van droomde?

Dan is het programma ‘de emotionele overgang, en nu?’ je op het lijf geschreven.
Speciaal voor vrouwen zoals jij heb ik een programma ontwikkeld waarin we gaan
onderzoeken hoe jouw mooiste dromen eruit zien en wat je eraan kunt doen om dat te bereiken. Het is een groepstraject van 7 maanden (m.u.v. de zomerperiode) met 7 livedagen, 6 individuele sessies en 6 online sessies. Ik heb gekozen voor deze vorm, omdat het gezamenlijk met andere vrouwen ervaren en ondergaan heel ondersteunend kan zijn in dit proces. De groep zal uit max. 6 personen bestaan, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Wil jij jezelf ontpoppen tot de prachtige vrouw die je bent? Neem dan contact op, dan plannen we een inspirerende gedachtewisseling in.

Ondersteuning
Dit ben ik!

Dit ben ik!

Dit ben ik! it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker. Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie naborstkanker. Het was een rollercoaster met gierende...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)