Wat zijn jouw patronen?

Op een dag kom je erachter dat het leven aan je voorbij gegleden is. Het ging wel
gemoedelijk in het gezin, op het werk, met vriendinnen, maar je merkt dat er iets begint te schuren. Je komt op een leeftijd dat je je gaat afvragen of dit het nu is. Een ijkpunt of je zo tot aan je pensioen door wilt blijven gaan.

Je zit waarschijnlijk in de emotionele overgang. Een periode waarin je de transitie maakt naar een nieuwe levensfase. In deze periode merk je wellicht dat dingen, die je altijd op een bepaalde manier gedaan hebt, nu niet meer passend zijn. Datgene wat je altijd als waarheid hebt aangenomen, ga je nu betwijfelen. Of je hebt een onbestendig gevoel dat hoe je het altijd deed niet meer voor jou voldoet.

Speciaal voor vrouwen zoals jij heb ik een programma ontwikkeld waarin we o.a. gaan onderzoeken hoe jouw patronen eruit ziet en wat je eraan kunt doen om die te transformeren. Het is een groepstraject van 7 maanden (m.u.v. de zomerperiode) met 7 livedagen, 6 individuele sessies en 6 online sessies. Ik heb gekozen voor deze vorm, omdat het gezamenlijk met andere vrouwen ervaren en ondergaan heel ondersteunend kan zijn in dit proces. De groep zal uit max. 6 vrouwen bestaan, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Wil jij jezelf ontpoppen tot de prachtige vrouw die je bent? Neem dan contact op, dan plannen we een inspirerende gedachtewisseling in.

Ondersteuning
Dit ben ik!

Dit ben ik!

Dit ben ik! it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker. Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie naborstkanker. Het was een rollercoaster met gierende...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)