Wil jij je
stralende
diamant
ontdekken?

Hoe zou het voor je zijn om te stralen zoals je echt bent? Om buiten de lijntjes te kleuren en niet mee te lopen in wat anderen van je verwachten?

Hoe zou het voor je zijn om je authentieke zelf te zijn? De diamant in jezelf op te poetsen zodat die gaat stralen?

Door alles wat je in het leven hebt meegemaakt en geleerd reageer je op een bepaalde manier. Dat heeft je gebracht tot waar je nu bent, maar eigenlijk past het niet meer bij je. Misschien voel je wel dat je een rol aan het spelen bent. Of ben je bang om je hoofd boven het maaiveld te steken, omdat je denkt dat-ie dan afgehakt wordt. Deze herken je ook vast wel: ik ben niet goed genoeg.

Dat zijn van die dingen die zich hebben vastgezet in je brein, waar je telkens bewijs voor gaat zoeken dat het zo is. Bijvoorbeeld als iets mislukt op het werk: “zie je wel ik kan het niet” of “anderen zijn veel beter dan ik”. 

Ik heb zelf ook in zo’n positie gezeten. Altijd bezig met wat een ander van me vond of dat hij/zij het beter kon dan ik. Dat heeft er voor gezorgd dat ik alleen maar bezig was met de ander en niet wat het met mijzelf deed. Ik deed er telkens een stapje bovenop om het nóg beter te doen, 120% mijn best doen, de lat voor mezelf steeds hoger leggen, zodat de anderen mijn onzekerheden niet zagen. Ik vertrouwde niet op mijn kennis, kunde en talenten die ik allemaal in me had. En ik werd steeds ongelukkiger en futlozer.

Ik ben er mee aan de slag gegaan en ik vond het best confronterend om mezelf in de spiegel aan te kijken en me te realiseren dat ik mezelf niet meer was. Door aan mezelf te werken kwam ik erachter wat er allemaal voor moois in me zat. En ik heb mezelf toen voorgenomen om alleen nog maar dingen te doen waar ik blij van word en energie van krijg. Ik leef mijn talenten nu ten volle en ik wilde, dat ik dat jaren eerder had gedaan.

En dit gun ik jou ook graag: leven vanuit je unieke zelf en talenten, vol zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Hoe zou het voor je zijn om met mij op reis te gaan? In ‘je krachtige ik ontdekken’ neem ik je mee naar wie je diep van binnen bent. Daar heb ik hele leuke oefeningen voor. Een zachte manier om dingen los te laten. En dat kun jij ook. Je denkt misschien van euhm…. spannend, ik kan het niet. Jij kunt het ook! En daar ga  ik je bij helpen. In die reis neem ik je mee naar je ware zelf. En ik ondersteun je op de momenten dat het wat moeilijk is voor je. 

Ik zou zeggen: boek die reis. Je krijgt nu vroegboekkorting, maar die geldt maar tot 1 augustus 2021. Daarna gaan de prijzen definitief omhoog. 

En weet je: je bent het waard. Je bent niet geboren om een slap aftreksel te zijn of om een leven te leiden wat een ander van jou verwacht.

Wees een stralende diamant!

Een (gratis en vrijblijvende) inspiratiesessie kun je boeken via Contact

Ondersteuning
Dit ben ik!

Dit ben ik!

Dit ben ik! it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker. Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie naborstkanker. Het was een rollercoaster met gierende...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)