Wil jij je stralende diamant ontdekken?

Hoe zou het voor je zijn om te stralen zoals je echt bent? Om buiten de lijntjes te kleuren en niet mee te lopen in wat anderen van je verwachten?

Hoe zou het voor je zijn om je authentieke zelf te zijn? De diamant in jezelf op te poetsen zodat die gaat stralen?

Door alles wat je in het leven hebt meegemaakt en geleerd reageer je op een bepaalde manier. Dat heeft je gebracht tot waar je nu bent, maar eigenlijk past het niet meer bij je. Misschien voel je wel dat je een rol aan het spelen bent. Of ben je bang om je hoofd boven het maaiveld te steken, omdat je denkt dat-ie dan afgehakt wordt. Deze herken je ook vast wel: ik ben niet goed genoeg.

Dat zijn van die dingen die zich hebben vastgezet in je brein, waar je telkens bewijs voor gaat zoeken dat het zo is. Bijvoorbeeld als iets mislukt op het werk: “zie je wel ik kan het niet” of “anderen zijn veel beter dan ik”. 

Ik heb zelf ook in zo’n positie gezeten. Altijd bezig met wat een ander van me vond of dat hij/zij het beter kon dan ik. Dat heeft er voor gezorgd dat ik alleen maar bezig was met de ander en niet wat het met mijzelf deed. Ik deed er telkens een stapje bovenop om het nóg beter te doen, 120% mijn best doen, de lat voor mezelf steeds hoger leggen, zodat de anderen mijn onzekerheden niet zagen. Ik vertrouwde niet op mijn kennis, kunde en talenten die ik allemaal in me had. En ik werd steeds ongelukkiger en futlozer.

Ik ben er mee aan de slag gegaan en ik vond het best confronterend om mezelf in de spiegel aan te kijken en me te realiseren dat ik mezelf niet meer was. Door aan mezelf te werken kwam ik erachter wat er allemaal voor moois in me zat. En ik heb mezelf toen voorgenomen om alleen nog maar dingen te doen waar ik blij van word en energie van krijg. Ik leef mijn talenten nu ten volle en ik wilde, dat ik dat jaren eerder had gedaan.

En dit gun ik jou ook graag: leven vanuit je unieke zelf en talenten, vol zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid.

Hoe zou het voor je zijn om met mij op reis te gaan? In ‘je krachtige ik ontdekken’ neem ik je mee naar wie je diep van binnen bent. Daar heb ik hele leuke oefeningen voor. Een zachte manier om dingen los te laten. En dat kun jij ook. Je denkt misschien van euhm…. spannend, ik kan het niet. Jij kunt het ook! En daar ga  ik je bij helpen. In die reis neem ik je mee naar je ware zelf. En ik ondersteun je op de momenten dat het wat moeilijk is voor je. 

Ik zou zeggen: boek die reis. Je krijgt nu vroegboekkorting, maar die geldt maar tot 1 augustus 2021. Daarna gaan de prijzen definitief omhoog. 

En weet je: je bent het waard. Je bent niet geboren om een slap aftreksel te zijn of om een leven te leiden wat een ander van jou verwacht.

Wees een stralende diamant!

Een (gratis en vrijblijvende) inspiratiesessie kun je boeken via Contact

Ondersteuning
Houd jij een strandbal onder water?

Houd jij een strandbal onder water?

Sommige zaken, en dat kan van alles zijn, willen gezien worden. Vaak zijn ze heel ver weggestopt om de emoties en de pijn niet meer te hoeven voelen. En elke keer dat het toch de kop weer opsteekt, wordt het verder weggeduwd. Je kunt het vergelijken met een strandbal die je onder water probeert te duwen: hoewel het een lichte bal is, kost het je best wat energie. Stel je eens voor hoeveel kracht het kost als je die bal constant en voor langere tijd onderduwt.

Read More

Reiki
Wat doe ik met… Reiki?

Wat doe ik met… Reiki?

Door de huidige maatregelen is een fysieke Reikibehandeling niet mogelijk. Daarom geef ik veel ‘Reiki op afstand’ behandelingen. Hierbij stem ik me (na toestemming) af op degene die Reiki kan gebruiken. De Reiki energie is heel krachtig en zal ook op deze manier het zelfhelend vermogen van jou stimuleren.

Read More

Actie
Moederdagactie

Moederdagactie

Tijdens de sessie ga ik je moeder in de watten leggen en geef ik haar een fijne behandeling met Reiki, klankschalen en edelstenen. Na deze behandeling van ongeveer 1,5 uur zal ze zich heerlijk ontspannen voelen.

Read More

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)