Zomeraanbieding

Heb je zin om mee de natuur in te gaan?
Lekker buiten bezig gaan met dingen die je wilt veranderen?
Wil je weer in balans komen?

De zomermaanden zijn bij uitstek geschikt om buiten aan de slag te gaan. En de fijne energie van de natuur helpt je extra te helen.

Na een intake ga ik 4x met je de natuur in voor sessies die elk 1,5 à 2 uur duren. Tijdens die sessies gaan we oefeningen doen die bij je vraagstuk passen. Het zal geen ‘psychologisch gepeuter’ worden, maar gerichte methodes die de vastzittende energie weer in beweging zetten.

Wat brengt het jou?
Handvatten om zaken gerichter aan te pakken, overtuigingen veranderen, stressreductie, antwoorden op vragen die je wellicht al een hele tijd had, duidelijkheid en ontspanning.
In de maanden juli en augustus bied ik dit traject aan voor € 495,00, incl. BTW (voor een intake en 4 sessies; normale prijs is € 560,00).

Voelt dit goed voor jou om te doen? Plan dan snel een (gratis en vrijblijvend) inspiratiegesprek in.

Ik spreek je graag!

Mariëtte
Ondersteuning
Dit ben ik!

Dit ben ik!

Dit ben ik! it ben ik, zo’n 20 jaar geleden en nu. Op de linker foto was ik niet in balans. Ik voelde me uitgeblust en onzeker. Ik was vrij jong abrupt in de overgang gekomen als gevolg van hormoontherapie naborstkanker. Het was een rollercoaster met gierende...

Lees meer

Reiki
Uitnodiging Reiki 1 cursus

Uitnodiging Reiki 1 cursus

Hoe zou het voor je zijn als je (vage) fysieke klachten, zoals hoofdpijn, nek- of schouderklachten, lage rugpijn of buikpijn kunt verlichten bij jezelf of een ander?

Stel je eens voor dat je jezelf energie kunt geven via je handen, waardoor je meer rust gaat ervaren na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Hoe fijn zou dat zijn?
Het leuke is: dat kun je leren!

Lees meer

Actie
5 jaar!

5 jaar!

Mijn praktijk Orenda – Holistische Therapie, Coaching, Reiki bestaat 5 jaar Ik ben heel dankbaar voor alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in mijn Coach trajecten, de cliënten die een ontspannende behandeling ondergingen en de tientallen deelnemers aan de...

Lees meer

Orenda Praktijk voor

Holistische Therapie
Coaching
Reiki

Telefoon

06-58765147

Adres

Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld (bij Assen)